Libnet.ro
UNICEF

22:47

Sporuri de 100% din salariu pentru bugetarii care vor pregati proiecte finantate din planul de redresare

Adevărul Adevărul,
Sporuri de 100% din salariu pentru bugetarii care vor pregati proiecte finantate din planul de redresare

Guvernul vrea sa dea sporuri de pana la 100% angajatilor care se vor ocupa de implementarea proiectelor finantate prin planul national de redresare, arata un proiect de ordonanta de urgenta aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de miercuri. continuă pe Adevărul

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient.

Horoscop 17-23 august. Zodiile care vor avea mare noroc. Cine are ghinion la locul de munca

Astrologii au realizat horoscopul saptamanii 17-23 august. Iata ce te asteapta, in functie de zodie, in zilele care urmeaza! Daca unii nativi au mare noroc in dragoste, altii au parte numai de ghinioane. Horoscop BERBEC Sunteti nemultumit de viata familiala, dar si de locul de munca, asa ca va ganditi serios la o vacanta. Numai .

Cat costa, de fapt, masina lui Alex Bodi. A scos o avere din buzunar pentru Lamborghini

Iubitul Biancai Dragusanu are portofelul doldora, lucru care se vede din fiecare achizitie pe care o face. Alex Bodi este proprietarul unei colectii impresionante de masini scumpe, dar preferata sa pare a fi un Lamborghini de senzatie, la care alti romani nici nu indraznesc sa viseze. Masina pare a fi desprinsa din filmele science-fiction. Cat .

Scandal urias pe aeroportul Otopeni. Peste 100 de persoane au aflat ca vor fi bagate in carantina, in timp ce se aflau in zborul spre Romania

Scandal fara precedent pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. in jur de 100 de persoane au aflat ca vor fi bagate in carantina, in timp ce se aflau in zborul spre Romania, conform.

Der Standard: Cat de mari sunt pensiile in Austria si cum cheltuielile pentru asigurarea lor vor creste cu pana la doua treimi pana in 2024

Contributia pe care guvernul austriac o pune la dispozitie pentru finantarea pensiilor ar trebui sa creasca cu 1,58 miliarde de euro, de la 6,87 miliarde in anul precedent la 8,45 miliarde de euro in acest an, pana in 2024 putand sa ajunga chiar pana la 11,65 miliarde de euro. Cei 4,78 miliarde cu care contributia ameninta sa creasca in termen de cinci ani corespund aproximativ sumei pe care guvernul o cheltuie in prezent pentru stiinta si cercetare.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

Oracle se alatura investitorilor care vor sa cumpere afacerile TikTok din Statele Unite

Oracle s-a alaturat unora dintre investitorii companiei mama a TikTok, ByteDance, in efortul lor de a prelua operatiunile platformei de socializare video din America de Nord, Australia si Noua Zeelanda, potrivit unor persoane apropiate situatiei.

VIDEO Sharon Stone, mesaj pentru cei care nu poarta masca dupa ce sora ei mai mica a fost diagnosticata cu Covid-19

Sora lui Sharon Stone, Kelly, se lupta pentru viata ei dupa ce a contractat noul coronavirus, ceea ce e a determinat-o pe actrita americana devenita celebra datorita filmului Basic Instinct sa publice un mesaj prin care si-a exprimat revolta fata de cei care nu poarta masca, relateaza luni contactmusic. com.

Ministrul Finantelor, indemn pentru parlamentarii care au votat dublarea alocatiilor: Sa-si doneze o parte din venituri

Ministrul Finantelor ii indeamna pe cei care au votat in Parlament dublarea alocatiilor sa isi doneze o parte din venituri. Totodata, Florin Citu anunta ca dublarea se va face in etape si ca nicio.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: inca nu este cazul Protest anuntat de angajatii din HoReCa pentru miercuri seara

In acest moment, inca nu este cazul redeschiderii restaurantelor in spatiu inchis, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratiile au loc in contextul in care angajatii din HoReCa au anuntat proteste, miercuri, intre orele 17. 00, in fata restaurantelor si a teraselor, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3182 seconds )