Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tara noastra va dispune de 24 miliarde euro pentru proiecte verzi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra va dispune de 24 miliarde euro pentru proiecte verzi

Dintr-un total de aproape 80 de miliarde de euro obtinut in urma negocierilor din Consiliul European, tara noastra va avea la dispozitie 24 de miliarde de euro pentru proiecte verzi, sustine ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

INTERVIU 80 de miliarde de euro pentru Romania. Europarlamentarul Siegfried Muresan: 30 de miliarde de euro sunt bani europeni pentru urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica. Mai mult de jumatate, fonduri nerambursabile

Romania va obtine in jur de 30 de miliarde de euro fonduri europene pe urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica al Uniunii Europene si aproape 50 de miliarde de euro din bugetul UE pentru urmatorii 7 ani, fonduri structurale si de coeziune si pentru agricultura, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, invitat luni la interviurile HotNews. ro LIVE. El a precizat ca mai mult de jumatate din banii din Fondul de redresare vor fi granturi, fonduri nerambursabile, care nu trebuie returnate. El a mai spus ca joi Parlamentul European se va intruni in sesiune plenara pentru a adopta o Rezolutie in baza careia vor fi incepute negocieri, precizand ca nu vor fi operate insa modificari pe cifre.

Datoria imensa pe care Romania nu a platit-o. Tara noastra risca sa fie exclusa

Romania nu si-a mai platit contributia catre Agentia Spatiala Europeana din anul 2017. Suma datorata a ajuns la 115 milioane de euro, astfel ca Romania risca sa fie data in judecata si exclusa din organizatie. Datoria imensa pe care Romania o are. Tara noastra risca sa fie exclusa Romania are o datorie catre Agentia Spatiala .

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului .

Fondurile europene de 1 miliard euro pentru firme: Cand se va lansa aplicatia electronica de inscriere

Apar noi informatii despre fondurile europene de 1 miliard de euro pentru PFA, microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM): ministrul Economiei a anuntat vineri, intr-un interviu la HotNews. ro, cand ar putea fi lansata aplicatia electronica de inscrieri si modalitatea de acordare a ajutoarelor care ar urma sa ajunga la circa 100. 000 de afaceri.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Autostrazile-muzeu ale Romaniei. Proiectele care au pus tara noastra pe harta neagra a Europei

Constructia unei retele de autostrazi care sa corespunda standardelor vremurilor actuale este un proiect utopic pentru entitatile responsabile de acest lucru. Cu de doua ori mai putini kilometri de autostrada.

1,13 miliarde Euro, fonduri europene care urmeaza sa ajunga la IMM-uri, sa-si achizitioneze, echipamente, utilaje si servicii B2B

O serie de microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene totale de 1,13 miliarde de euro pentru a-si achiziona echipamente, utilaje si servicii pentru business B2B), in perioada urmatoare, potrivit unui memorandum prin care Guvernul si-a exprimat intentia de a face anumte suplimentri de fonduri in axa IMM din Programul Operational Regional 2014-2020.

ANALIZA Conditia pentru ca cele 79,9 miliarde euro de la UE sa fie un impuls puternic pentru economia afectata de pandemie

Cele 79,9 miliarde euro alocate pentru Romania de la UE ar putea fi un impuls puternic economiei afectate de pandemie, dar doar daca fondurile vor fi utilizate intr-o maniera eficienta si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

Siegfried Muresan: Nu vom permite alocarea de bani din Fondul de redresare pentru proiecte de care vor beneficia tari din afara UE in vizor: China si Rusia

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan a anuntat marti ca Parlamentul European nu va permite alocarea de fonduri din Planul de redresare al UE pentru proiecte de care vor beneficia tari terte, tari din afara Uniunii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )