Libnet.ro
UNICEF

15:15

Uniunea Europeana aloca Romaniei 118 milioane de euro pentru 10 proiecte de transport. Lista proiectelor selectate

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana aloca Romaniei 118 milioane de euro pentru 10 proiecte de transport. Lista proiectelor selectate

UE investeste aproximativ 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport - aproape 49 de milioane de euro pentru modernizarea liniei de cale ferata Gara de Nord Bucuresti Aeroportul International Henri Coanda, a informat joi Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

UE investeste 118 milioane de euro in 10 proiecte-cheie de transport din Romania

Comisia Europeana anunta ca UE sprijina redresarea economica a statelor membre prin injectarea a aproape 2,2 miliarde de euro in 140 de proiecte-cheie in transport. in cazul Romaniei, 118 milioane de euro vor.

Uniunea Europeana isi coordoneaza sprijinul pentru Hong Kong si avertizeaza Beijingul

Uniunea Europeana va coordona masurile de sustinere pentru populatia din Hong Kong si a avertizat ca aplicarea legii privind securitatea impusa de Beijing in fosta colonie britanica va avea un impact asupra relatiilor sale cu China, a anuntat luni seful diplomatiei europene, Josep Borrell, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

Instrumentul SURE: 393 de milioane de euro pentru atenuarea somajului

Urmeaza criza economica. Trebuie sa fim pregatiti. Una dintre provocarile care vine pentru Romania e.

Metrorex estimeaza pierderi de 328,29 milioane lei pentru acest an

Metrorex estimeaza pierderi de 328,29 milioane lei pentru acest an, cu 1,10% mai mici fata de bugetul initial.

Proiecte de 220 de milioane de euro asteapta finantare UE la Resita. Ce vor sa faca autoritatile cu banii

Unele administratii locale din Romania se pregatesc deja pentru urmatorul exercitiu financiar al UE si fac primii pasi in proiectele pentru care doresc sa obtina finantare de Uniunea Europeana.

INTRUCAT NU AM TRANSPUS DIRECTIVA PENTRU PREVENIREA SPALARII BANILOR SI FINANTARII TERORISMULUI Justitia europeana ne obliga sa platim 3 milioane euro catre CE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) obliga Romania si Irlanda sa plateasca 3 milioane si, respectiv, 2 milioane de euro catre Comisia Europeana CE), intrucat nu au transpus in mod complet, in termenul prevazut, Directiva privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, conform unui comunicat emis, astazi, de instanta europeana CURIA).

Guvernul aloca peste 63 milioane lei localitatilor afectate de calamitati din judetul Prahova

Peste 63 de milioane de lei au fost alocate, astazi, de Guvern unor unitati administrativ-teritoriale din judetul Prahova care au fost afectate de calamitati naturale produse in cursul lunii iunie.

Mostenirea lui Dragnea: cum a ajuns Romania sa plateasca o amenda de 3 milioane de euro. La mijloc: Teldrum

Comisia Europeana a obligat Romania la plata unei amenzi de 3. 000 de euro pentru implementarea cu intarziere a Directivei UEprivind spalarea banilor. Tergiversarea a fost orchestrata de Liviu Dragnea in timpul guvenarii PSD, la mijloc fiind celebra firma Teldrum, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre executanti: Viorica Dancila, Tudorel Toader si alte cozi de topor.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: Primarul Gabriela Firea da 12,4 milioane de lei la biserici si inca 2,5 milioane lei pentru publicitate, la Administratia Spitalelor

In conditiile in care situatia economica a Primariei Capitalei este una delicata si s-au taiat bani de la investitii, municipalitatea va aloca peste 12 milioane de lei catre 45 de biserici, pentru lucrari de construire sau de consolidare si reamenajare. in plus, bugetul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale pentru reclama si publicitate creste cu 2,5 milioane lei, pana la 6,1 milioane lei. PROEDUS, institutie care organizeaza evenimente culturale primeste 7 milioane lei in plus si ajunge la un buget de 39,5 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )