Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare. continuă pe Ziarul Bursa

(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

FOTO Templul Kailasa, cea mai mare constructie monolitica din lume, facuta intr-un munte si intrata in patrimoniul mondial

Cum a putut omenirea, cu mult timp in urma, sa construiasca structuri enorme este o intrebare careia oamenii de stiinta n-au reusit inca sa-i dea un raspunde satisfacator.

Cati romani au in acest moment cetatenie germana. Romania furnizeaza de departe cea mai mare comunitate din Balcani

Statisticile oficiale releva faptul ca din cei 19,3 milioane de germani care provin din alte tari, 2,6 milioane au venit din zona Balcanilor. Romania ocupa, de departe, primul loc la numarul refugiatilor proveniti din tari din Balcani.

Lupeni 1977. Cel mai mare protest al minerilor din epoca Nicolae Ceausescu: L-au huiduit si au ridicat pumnii la el

S-au implinit 41 de ani de la cea mai ampla miscare de protest din timpul regimului comunist, greva minerilor din Valea Jiului. Nicolae Ceausescu a aterizat in Valea Jiului pentru a calma spiritele, dar a fost intampinat cu ostilitate de zecile de mii de oameni.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Wizz Air, cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in Marea Britanie, in 2017

Wizz Air a fost cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in aeroporturile din Marea Britanie anul trecut, se arata intr-o investigatie. Compania a avut o intarziere de 23 de minute in 2017. Locul.

WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 40-a saptamna; Mihaela Buzarnescu (20 WTA), cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a inceput a 40-a saptamana din pozitia de lider mondial, romanca avand un avans de 851 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului doi in clasamentul WTA. invingatoare la San Jose, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de patru pozitii si a ajuns pe locul 20 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera jucatoarei de 30 de ani.

Serban Nicolae, dupa ce presedintele Romniei a reclamat la CCR un conflict juridic cu Dancila: Iohannis uzeaza de cea mai nalta functie n stat ca sa se comporte ca si cum e n Opozitie

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, considera ca presedintele Klaus Iohannis uzeaza de cea mai inalta functie in stat pentru a se comporta ca si cum este in Opozitie, adaugand ca demersul sefului statului cu privire la concediul premierului Viorica Dancila este, pe fond, o absurditate, relateaza Agerpres.

Ce mesaj are castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker pentru jucatori

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Ionut Varlan,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )