Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se construieste in locul fostei fabrici de paine Pajura din Bucuresti si cine va fi principalul chirias

Adevărul Adevărul,
Ce se construieste in locul fostei fabrici de paine Pajura din Bucuresti si cine va fi principalul chirias

Fabrica de paine Pajura a fost vanduta unui important dezvoltator imobiliar cu tot cu suprafata de 16. 000 de mp, situata in apropiere de Bucurestii Noi, compania anuntand ca va finaliza proiectul in vara anului 2021. continuă pe Adevărul

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul scandalos! Cand a vazut cine iese din masina, a scos imediat telefonul si a inceput sa filmeze: Sa nu mai permiteti taranilor sa-si bata joc de noi! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

PENTRU IMBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI imprumut de peste 21 milioane euro de la BEI

Pana in prezent, banca UE a aprobat finantari in valoare totala de aproximativ 613 milioane euro pentru a creste economiile de energie in 2. 405 de cladiri din diverse sectoare din Bucuresti Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat 21,1 milioane euro, prima transa a unui imprumut aprobat in valoare de 63,6 milioane euro, pentru finantarea celei de-a treia faze a programului de investitii in domeniul eficientei energetice din sectorul 2 al Capitalei, potrivit institutiei.

Cum a ajuns actorul Ovidiu Cuncea sa se preoteasca. E diacon la o biserica din Bucuresti

Decizia lui Ovidiu Cuncea de a se face preot a socat pe toata lumea, mai ales ca acesta incepea sa cunoasca succesul ca actor. Cum a ajuns acesta sa fie diacon la o biserica din Bucuresti si ce l-a indrumat spre calea divina? Cum a ajuns Ovidiu Cuncea preot? Ovidiu Cuncea a divortat recent, dupa .

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

Ionut este din Bucuresti si are 10 ani, iar sambata a plecat de acasa. La scurt timp, adevarul crunt a iesit la iveala (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unui minor care, sambata, a plecat de la domiciliul din Sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Minorul disparut se numeste Vorga Aur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )