Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dragnea recunoaste pentru prima data ca nu a avut majoritate in Parlament: Proiectul legii offshore, retrimis la comisie (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea recunoaste pentru prima data ca nu a avut majoritate in Parlament: Proiectul legii offshore, retrimis la comisie (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a recunoscut miercuri ca PSD nu a avut majoritate pentru ca proiectul legii offshore sa ajunga la votul final, asa cum era planificat. PSD a fost de acord sa se reintoarca la. continuă pe B1

Spune ce vezi prima data! Detalii inedite despre personalitatea ta

Ilustratia de mai sus contine mai multe idei, in functie de cum te concentrezi asupra ei. Priveste-o cu atentie. Ce distingi prima data cand te uiti la imagine? Rezultatele alegerii tale divulga detalii inedite.

AfD depaseste pentru prima oara, intr-un sondaj, SPD

Partidul Alternativa pentru Germania AfD, extrema dreapta, antimigratie) a depsit pentru prima oara Partidul Social Democrat SPD, centru-stanga, la putere), intr-un sondaj publicat astazi, relateaza DPA.

Arsinel nu merge la referendum: Pentru prima data in viata mea o sa ma abtin

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a declarat pentru Mediafax ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala, ce va avea loc pe 6 si 7 octombrie.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Timmermans: Nu am de gand sa adopt pozitia ghiocelului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea Trebuie sa recunosc ca sunt destul de dezamagit de aceasta atitudine pentru ca nu mi-am imaginat niciodata ca o tara intrata in Uniunea Europeana va fi.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2018: Printre castigatori se afla si o femeie, pentru prima oara in ultimii 55 de ani (FOTO)

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2018: americanul Arthur Ashkin, francezul Gerard Mourou si canadianca Donna Strickland au primit marti distinctia acordata de Academia.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )