Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a intrat in lupta pentru Luna cu proiectul Blue Moon

Hotnews Hotnews,
 Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a intrat in lupta pentru Luna cu proiectul Blue Moon

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, care controleaza companiile Amazon si Blue Origin, a intrat oficial in cursa pentru recucerirea Lunii, cu un transportor spatial pentru vehicule si echipamente, numit Blue Moon. continuă pe Hotnews

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a intrat in lupta pentru Luna cu nava Blue Moon

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, care controleaza companiile Amazon si Blue Origin, a intrat oficial in cursa pentru recucerirea Lunii, cu un transportor spatial pentru vehicule si echipamente, numit Blue Moon.

Jeff Bezos vrea sa mute industria pe Luna ca sa salveze Pamantul

Jeff Bezos, presedintele Amazon si fondatorul Blue Origin, a dezvaluit racheta care va duce oameni pe Luna. Este timpul sa mergem inapoi pe Luna si de data aceasta sa ramanem, a spus.

Corporate Report: Tesla Killer: BMW nutreste ganduri ucigase; Jeff Bezos si Elon Musk vor sa ajunga pe Luna, dar in moduri diferite

BMW promite o autonomie de 600 km pentru noile sale automobile electrice. BMW va avea 25 de vehicule electrificate pana in 2025, din care 12 vor fi integral electrice. iNext este programat pentru lansare in 2021. Pentru prima data, vom combina conducerea inalt automatizata cu conectivitate de nivel inalt si interior digitalizat. Totul intr-un singur vehicul * Jeff Bezos si Elon Musk vor sa ajunga pe Luna, dar in moduri diferite. Jeff Bezos, fondatorul lui Amazon, este asteptat sa faca precizari despre planurile companiei sale spatiale, Blue Origin, de a trimite misiuni robotice si umane pe suprafata lunara, posibil pe baza unui contract cu NASA.

VIDEO Jeff Bezos a prezentat Blue Moon, capsula care ar trebui sa ii duca pe oameni din nou pe Luna

Blue Origin, compania miliardarului Jeff Bezos, construieste o capsula spatiala denumita Blue Moon, capabila sa aterizeze pe suprafata Lunii. Anuntul a fost facut de Bezos in cadrul unui eveniment organizat pentru media si executivii din industria spatiala.

Doi adolescenti se lupta pentru vietile lor dupa ce au fost injunghiati pe strada, in Londra

Doi adolescenti se lupta pentru vietile lor dupa ce au fost injunghiati in nordul Londrei. Politistii au gasit un tanar de 17 ani ranit, iar la dupa 10 minute au gasit un altul de 18 ani care a fo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )