Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul discuta rectificarea bugetara Dancila: Este o rectificare pozitiva

Hotnews Hotnews,
 Guvernul discuta rectificarea bugetara Dancila: Este o rectificare pozitiva

Guvernul discuta in sedinta de joi proiectul privind prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca este o rectificare pozitiva si ca vor fi asigurate sumele pentru plata salariilor si a pensiilor marite. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Este o rectificare pozitiva prin care asiguram plata majorata a salariilor si pensiilor

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si.

Rectificarea bugetara se amana. Barbu: Guvernul a decis sa mai analizeze in detaliu fiecare aspect

Executivul a amanat adoptarea rectificarii bugetare, in sedinta de joi, purtatorul de cuvant Nelu Barbu explicand ca decizia Guvernului a fost sa mai analizeze in detaliu fiecare aspect, astfel incat sa nu mai fie tot felul de interpretari in spatiul public.

VIORICA DANCILA: Prima rectificare bugetara din acest an este una pozitiva

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare.

Teodorovici promite o rectificare pozitiva. Atac la Vosganian: A trecut ceva timp de cand nu mai este ministru

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca rectificarea bugetara va fi pozitiva, iar toate ministerele care au planificate investitii vor primi sumele necesare. Ministrul a dat asigurari ca exista bani si pentru majorarea pensiilor de la 1 septembrie. El a lansat, de asemenea, un atac la Varujan Vosganian, care a criticat taierea unor sume la rectificare de la ministerele importante.

Primarul Sucevei, nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Guvernul Dancila. Ce ii reproseaza Ion Lungu ministrului Teodorovici

Ion Lungu, primarul orasului Suceava si vicepresedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, a declarat, miercuri, ca este nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Eugen Teodorovici, ministrul.

Ce ministere pierd bani la rectificarea bugetara

Guvernul se pregateste sa adopte prima rectificare bugetara a anului 2019. Oficial, cresc si venitur.

Teodorovici: Rectificarea bugetara va fi una, speram, pozitiva. Toate ministerele vor primi bani

Rectificarea bugetara va fi una, speram noi, pozitiva, adica toate ministerele, cele care au planificate masuri importante de investitii si nu numai, vor primi toate sumele necesare astfel incat pana la finele acestui an sa le si aplice, a spus luni ministrul de Finante Eugen Teodorovici intr-o interventie la Radio Romania Actualitati.

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: in logica Guvernului prioritatile sunt pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodorovici este ridicola si ingroapa Romania. Candidatul Aliantei 2020 la alegerile prezidentiale sustine ca prioritatile Guvernului sunt pensiile speciale, ingrasarea baronilor locali prin PNDL si amnistierea fiscala a unor parveniti care si-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )