Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre proiectele de buget si de modificare a OUG 114: Sunt o serie de amendamente pe care probabil le vom adopta

Adevărul Adevărul,
Orban, despre proiectele de buget si de modificare a OUG 114: Sunt o serie de amendamente pe care probabil le vom adopta

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca sunt foarte multe amendamente depuse la proiectul de buget si la proiectul de modificare a Ordonantei 114. continuă pe Adevărul

Orban se intalneste cu Barna luni dimineata, inainte ca Guvernul sa discute si sa-si asume raspunderea pe buget si modificarea OUG 114

Premierul Ludovic Orban se va intalni, luni dimineata, cu liderul USR, Dan Barna, la Palatul Victoria. Discutia va avea loc in conditiile in care luni va avea loc o sedinta de Guvern, pe ordinea de zi fiind amendamentele depuse de parlamentari la bugetul de stat, la bugetul asigurarilor sociale si la modificarile aduse OUG 114.

OMER TETIK, BANCA TRANSILVANIA: Ne bucuram ca Guvernul si-a mentinut promisiunea de modificare a OUG 114

Impactul taxei pe activele Bancii Transilvania este de circa 100 milioane de lei, in acest an, a spus directorul institutiei de credit Impactul taxei pe activele Bancii Transilvania TLV) ca urmare a OUG 114 este de circa 100 milioane de lei, in acest an, suma ce va fi inclusa in situatiile financiare ale bancii aferente ultimului trimestru, a precizat, astazi, Omer Tetik, director general al institutiei de credit din Cluj, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a obligatiunilor emise de BT Leasing BTL).

Guvernul analizeaza astazi amendamentele depuse de partide la Legea bugetului si OUG 114

Guvernul se reuneste luni in sedinta pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la proiectele de lege pe care urmeaza asumarea raspunderii - bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si modificarile la OUG 114.

PSD a depus amendamente la OUG 114. Ce vor social-democratii

PSD a depus, luni, amendamente la proiectul de modificare a OUG 114. Printre propunerile partidului se numara majorarea din 2020, a indemnizatiei sociale pentru pensionari cu 10%, ajungand astfel la 775 de lei. Totodata, PSD solicita majorarea indemnizatiei de merit cu 7,2%, ajungand la 6690 lei.

UPDATE VIDEO Orban da inapoi si mentine sporurile si anul viitor Guvernul si-a asumat raspunderea pe legea bugetului si pe abrogarea unor prevederi din OUG 114

Guvernul renunta la masura plafonarii sporurilor pentru conditii deosebite la o suma fixa. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca acesta va fi acordat in forma din 2019, respectiv 15% din salariul de baza, valabil in decembrie acest an. Orban a venit in Parlament pentru a asuma raspunderea Guvernului pentru bugetul pe 2020 si abrogarea unor prevederi din OUG 114.

Mediul bancar saluta modificarea OUG 114: Ne bucuram ca Guvernul actual si-a tinut promisiunea. Ne bucuram de predictibilitate si continuitate

Mediul bancar saluta modificarea OUG 114, facuta de Guvernul Orban. Criticata de PSD-isi, initiatorii ordonantei, modificarea aduce predictibilitate si continuitate mediului de afaceri. Omer Tetik,.

Raluca Turcan: Vrem sa eliberam rapid economia de franele puse de guvernarea PSD prin OUG 114

Vicepremierul Raluca Turcan precizeaza, luni seara, ca Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea OUG 114 pentru a elibera rapid economia de franele puse de guvernarea PSD.

Ce s-a schimbat la proiectul care contine, printre altele, modificari la OUG 114: de la inghetarea sporurilor bugetarilor, la personalul clerical si exceptiile pensionarilor angajati (DOCUMENT)

Guvernul a modificat proiectul de Lege privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative, document pe care si-a asumat raspunderea. Multe lucruri au ramas la fel, mai ales in ceea ce priveste OUG 114, dar au aparut si cateva noutati.

Ciolacu: Nu poti sa sari peste Parlament, cat timp OUG 114 e la comisie, aproape de vot final

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul nu poate sa treaca peste Parlament, in legatura cu modificarile la OUG 114, care vor fi asumate de catre Executiv, atata timp cat proiectul respectiv este la comisie, aproape de votul final.

Modificarea OUG 114 dinamiteaza companiile de stat. Mii de angajati ar putea renunta la serviciu

Modificarea OUG 114 va arunca in aer activitatea unor mari companii de stat! Trei mari companii de stat ar putea fi puse pe butuci chiar de Guvern: CFR Marfa, CFR Calatori, CFR Infrastructura.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )