Libnet.ro
UNICEF

15:01

Orban, despre vanzarea actiunilor Exxon la Marea Neagra: Nu putem hotari noi. Ce companii sunt interesate

Adevărul Adevărul,
Orban, despre vanzarea actiunilor Exxon la Marea Neagra: Nu putem hotari noi. Ce companii sunt interesate

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni seara, despre intentia Exxon Mobil de a vinde participatia de 50% pe care o are la proiectul din Marea Neagra, afirmand ca nu s-a luat o decizie privind vanzarea catre Lukoil si ca Romania isi doreste un partener serios, dar nu putem hotari noi. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate.

UPDATE Afacerea Exxon din Marea Neagra, in atentia unui consortiu format din Compania nationala de gaze din Polonia, Romgaz si OMV Pe de alta parte, este interesat si Lukoil

Trei companii ar fi interesate de preluarea de la ExxonMobil a participatiei de 50% din proiectul Neptun de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra, potrivit unor surse HotNews. ro. Una dintre companii deja si-a anuntat public interesul, aceasta fiind Romgaz. Celelalte doua nu au anuntat oficial, insa potrivit surselor HotNews. ro este vorba despre Compania nationala de gaze naturale din Polonia, PGNiG, si OMV. Alte surse spun ca Exxon mai poarta discutii si cu Lukoil. UPDATE Ludovic Orban a spus luni seara ca sunt discutii cu un consortiu format din Romgaz, OMV si o a treia companie n. r. - polonezii, potrivit surselor HotNews). Pe de alta parte, si-ar fi manifestat interesul si rusii de la Lukoil. De asemenea, Ministrul economiei Virgil Popescu a declarat ca recomanda ca transferul de licenta de catre Exxon sa fie facut prin Hotarare de Guvern.

ExxonMobil discuta cu Lukoil pentru o vanzare a operatiunilor din Marea Neagra

ExxonMobil discuta cu compania rusa Lukoil despre vanzarea participatiei de 50% detinuta de compania americana in proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Bataie mare pe zacamintele ExxonMobil din Marea Neagra

ExxonMobil a hotarat sa vanda zacamintele descoperite in Marea Neagra, iar doritorii se inghesuie.

Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Anul acesta va consemna ultima sansa pentru ca CE Oltenia sa ramana si in viitor cu o contributie insemnata in productia de energie electrica. Totodata, 2020 este un an cheie pentru luarea unei decizii finale de investitie in cel mai mare perimetru offshore de gaze naturale din Marea Neagra.

Orban, despre anticipate: Ar putea fi organizate odata cu alegerile locale. PSD saboteaza guvernarea

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate ar putea fi organizate concomitent cu alegerile locale, pe data de 14 iunie. Liberalii cauta sprijin parlamentar pentru declansaraea alegerilor anticipate. Ne putem trezi ca PSD voteaza investirea guvernului, sustine Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, despre constructia autostrazii Comarnic-Brasov: Avem in principiu doua variante

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va stabili pana la sfarsitul lui ianuarie modalitatea de finantare a autostrazii dintre Comarnic si Brasov.

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )