Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pactul pentru munca, proiectul care ar putea schimba radical piata muncii din Romania

Adevărul Adevărul,
Pactul pentru munca, proiectul care ar putea schimba radical piata muncii din Romania

Romania are nevoie de un restart solid, de reforme structurale coerente si cu viziune, sustin reprezantantii mediului de afaceri prezenti la dezbaterile organizate pe parcursul celor doi ani in marile centre universitare, din tara, precum Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta. continuă pe Adevărul

Pactul pentru munca. Investitia in educatie, prioritate pentru Romania

Pactul pentru Munca. impreuna Reconstruim Romaniaajunge la Constanta, acolo unde va avea loc ultima editie a seriei de dezbateri organizate pe parcursul ultimilor doi ani de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF) si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG), carora, li s-a alaturat, din 2020, Confederatia Patronala CONCORDIA, ca partener strategic.

Un experiment secret despre materia intunecata a relevat o noua particula care ar putea schimba legile fizicii - axionul solar

Un experiment secret despre materia intunericata, derulat inr-un laborator din Italia, a relevat o noua particula, nascuta in inima soarelui. Daca axionii solari exista cu adevarat, aceasta ar fi prima dovada despre existenta unei particule contrazisa de legile cunoscute ale fizicii. Noile date ar putea dezvalui si informatii noi despre alte particule misterioase numite neutrini.

Cea mai buna veste de astazi. Se dau bani de la stat pentru acesti romani care indeplinesc aceasta conditie

O veste buna pentru iulie e ca Guvernul a vorbit despre schema de ajutor de stat. Acum e de peste 1 miliard de lei si sunt vizati mii de romani care ar putea profita. Ce vrea Guvernul e sa.

Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, in cadrul unei conferinte de presa.

MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

Ministerul Afacerilor Externe vine cu noi informatii cu privire la tranzitul cetatenilor romani care se indreapta spre Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata Promachonas. in acest sens MAE avert.

Surpriza pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la romana, dupa contestatie

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu a obtinut inca 15 sutimi in plus, in urma recorectarii lucrarii sale la Limba Romana, care a fost initial notata cu 3,60. Prin urmare, liderul PNL, in varsta de 42, de ani nu reuseste sa promoveze bacalaureatul sesiunea aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )