Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele Klaus Iohannis va promulga astazi, intr-o ceremonie publica, Legea privind realizarea Autostrazii Iasi-Targu Mures

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis va promulga astazi, intr-o ceremonie publica, Legea privind realizarea Autostrazii Iasi-Targu Mures

Presedintele Klaus Iohannis va promulga, joi, intr-o ceremonie publica, Legea privind realizarea Autostrazii Iasi-Targu, in prezenta reprezentantilor celor doua asociatii civice iesene care militeaza pentru autostrada, dar si a parlamentarilor care au initiat proiectul. continuă pe Adevărul

TRANSPORTATORII CATRE PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Cerem revocarea urgenta a ministrului demisionar Lucian Sova

Ministrul Transporturilor va semna pe 1 decembrie ordinul de liberalizare a transportului interjudetean de persoane Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) cere, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis, inlaturarea definitiva a ministrului demisionar, Lucian Sova, de la Ministerul Transporturilor. Toti transportatorii rutieri ii cer sefului statului sa nu se razbune pe acest sector de activitate si pe toti romanii care au avut de suferit din cauza ministrului Lucian Sova, prelungindu-le tuturor agonia.

Exploziv. Cate dosare active are presedintele Klaus Iohannis

Continua numaratoarea dosarelor presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis va promulga Legea privind realizarea autostrazii Unirii: Ceremonia, organizata la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va promulga joi, 29 noiembrie, Legea privind realizarea autostrazii Iasi-Targu Mures, cunoscuta drept Autostrada Unirii. Promulgarea actului normativ se va face in.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Romanii vor oameni politici cinstiti

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Klaus Iohannis, primit de Emmanuel Macron. Cei doi lideri semneaza Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta

Presedintele Klaus Iohannis semneazaastazi impreuna cu presedintele Emmanuel Macron o declaratie politica privind Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta. Anuntul a fost facut de Klaus.

Klaus Iohannis: Adoptarea unei ordonante pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romnia

Adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. Variantele PSD pentru amnistie si gratiere: OUG inaintea Craciunului sau in ianuarie.

Amnistie si gratiere. Klaus Iohannis: O astfel de OUG ar declansa o criza politica fara precedent

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca o ordonanta privind amnistia si gratierea ar fi o catastrofa pentru Romania si ar declansa o criza politica fara precedent.

Ce a aparut miercuri seara pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, miercuri, in Parlament in care a criticat coalitia de guvernare PSD-ALDE si a facut un apel la parlamentari sa nu mai faca rau societatii.

VIDEO Dupa discursul din Parlament, Klaus Iohannis a fost ignorat total de liderii Coalitiei si membrii Guvernului

Reprezentantii puterii l-au evitat miercuri pe presedintele Klaus Iohannis la sedinta solemna din Parlament. Desi la prezidiul Parlamentului s-au aflat atat presedintii celor doua Camere, cat si intreaga echipa guvernamentala, niciun membru al Coalitiei PSD-ALDE, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu l-a salutat la finalul sedintei, asa cum cere protocolul oficial la astfel de evenimente.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )