Libnet.ro
UNICEF

08:15

Programul economic al lui Klaus Iohannis: Bugete responsabile, colectare mai buna a veniturilor, sprijin pentru industriile competitive si reforme institutionale

Hotnews Hotnews,
 Programul economic al lui Klaus Iohannis: Bugete responsabile, colectare mai buna a veniturilor, sprijin pentru industriile competitive si reforme institutionale

O Romanie competitiva intr-o Europa a valorilor democratice, o tara care asigura prosperitatea si garanteaza siguranta tuturor cetatenilor sai, unde Statul functioneaza pentru cetatean, Guvernul lucreaza cu responsabilitate pentru dezvoltarea tarii, Parlamentul legifereaza bine si eficient, iar Presedintele isi indeplineste atributiile constitutionale. Acesta este proiectul electoral al presedintelui in exercitiu, Klaus Iohannis. Vezi in text ce cuprinde partea economica a ofertei electorale a lui Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a prezentat programul prezidential. Viziunea pe care eu o propun romanilor este aceea de a construi impreuna Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe site-ul de campanie programul prezidential impreuna pentru Romania normala, un document de peste 80 de pagini in care vorbeste despre recastigarea increderii in institutiile statului, despre respectarea statului de drept, despre educatie, sanatate si solidaritate sociala, despre sustinerea antreprenorilor, dar si despre dezvoltarea infrastructurii si a digitalizarii.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL. Cum a fost surprins presedintele in centrul Timisoarei. FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei. Cum a fost surprins liderul statului? Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei Motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a trecut, asa ca in casa PNL e liber la sarbatoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate .

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )