Libnet.ro
UNICEF

17:00

Programul Prima Casa va fi modificat saptamana viitoare. Ce plan are Ministerul de Finante

Adevărul Adevărul,
Programul Prima Casa va fi modificat saptamana viitoare. Ce plan are Ministerul de Finante

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi publicat proiectul referitor la imbunatatirea programului Prima Casa. continuă pe Adevărul

Programul Prima Casa va fi modificat radical.Anuntul facut de Eugen Teodorovici

Programul Prima Casa va fi modificat radical. Ministerul Finantelor lucreaza deja la noul proiect, care va prevedea masuri prin care va scadea costul de finantare, a anutat Eugen Teodorovici. Ministrul.

PRIMA CASA. Liviu Dragnea anunta facilitati noi pentru programul Prima Casa. Conditii mai usoare pentru credite si rate fixe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta noi facilitati pentru cei interesati de programul Prima Casa. Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem.

Eugen Teodorovici: Noul proiect privind Prima Casa ar putea fi prezentat saptamana viitoare/ Vor fi modificari referitoare la costul de finantare in primul rand

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat marti, la finalul sedintei de Guvern, ca saptamana viitoare ar putea fi publicata versiunea finala a proiectului privind modificarea programului Prima Casa. Reamintim ca seful PSD, Liviu Dragnea, a promis, zilele trecute, ca vor fi luate masuri pentru programul Prima Casa, astfel incat creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe.

Liviu Dragnea: Discutam serios despre rate fixe si conditii mai usoare la creditele pentru Prima Casa. Liderul PSD vrea si inghetarea impozitului pe proprietate pana in 2040

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca vor fi luate mai multe masuri pentru facilitarea accesului la programul Prima Casa. De asemenea, acesta a sustinut ca se ia in vedere si si inghetarea.

Dragnea anunta noi masuri pentru Prima Casa si inghetarea impozitului pe proprietate pana in 2040

Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul Prima Casa pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Mediafax.

Eugen Teodorovici, despre noul proiect privind Prima Casa: Vor fi modificari referitoare la costul de finantare

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca proiectul final privind modificarea programului Prima Casa ar putea fi publicat saptamana viitoare. Acesta a precizat ca, in primul r.

Eugen Teodorovici, despre noul proiect privind Prima Casa: Vor fi modificari referitoare la costul de finantare

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca proiectul final privind modificarea programului Prima Casa ar putea fi publicat saptamana viitoare. Acesta a precizat ca, in primul r.

Dragnea: Saptamana viitoare voi depune proiectul privind dublul standard. Cei care aduc marfa inferioara in Romania vor plati sa-i usture

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, in Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de o calitate inferioara celor comercializate in tara de origine vor plati sa-i usture. El a mai anuntat cresterea subventiilor pentru tomate de la 3. 000 la 6. 000 de euro si a precizat ca o alta masura este reducerea TVA la 5% pentru produsele traditionale.

Liviu Dragnea va depune in Parlament saptamana viitoare legea dublului standard

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica, in comuna Colibasi, judetul Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )