Libnet.ro
UNICEF

08:45

Proiectul celei mai lungi partii de schi din Romania primeste unda verde dupa 80 de ani de asteptare

Adevărul Adevărul,
Proiectul celei mai lungi partii de schi din Romania primeste unda verde dupa 80 de ani de asteptare

Proiectul celei mai lungi partii de schi din Romania, initiat inca din anul 1940 si abandonat din cauza razboiului, a primit o finantare de peste 20 de milioane de euro de la Ministerul Turismului. continuă pe Adevărul

Cate cirese poti cumpara cu un euro. Campania inedita a celei mai mari banci din Romania

Cea mai mare banca din Romania a adaugat o valuta noua la cursul de schimb valutar, ciresele, solidarizand cu romanii care au inundat retelele de socializare, in ultima perioada, glumind pe seama pretului mare al acestor fructe.

5 locuri din Romania unde nu ti-ai dori sa ajungi vreodata. Ce au atat de infricosator

Romania, taramul lui Dracula si al strigoilor, te poate inspaimanta si in spatiile citadine. Chiar daca esti in oras, unele zone iti pot ridica parul daca le acorzi putina atentie. Unele locuri sau cladiri si-au castiat faima ca ar fi bantuite. Altele s-au ales cu un bagaj consistent de folclor: fiecare povestitor a mai adaugat [] .

Cea mai mare banca din Romania are cursul valutar de azi in cirese: Pentru ca ne adaptam conditiilor macroeconomice

Ironie maxima a celeimai mari banci din Romania cu privire la pretul exorbitant al cireselor pe piata romanesca. Ajungand in ultimii ani sa fie catalogate drept produse de lux, ciresele devin ,.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

Castigurile grupului de asigurari NN, afectate de situatia din Romania

Rezultatele trimestriale ale grupului olandez de asigurari NN au depasit estimarile, pe fondul imbunatatirii pietei din Olanda, dar reforma pensiilor din Romania a afectat profitul in Europa, transmite Reuters, noteaza Agerpres.

Ungaria preseaza ExxonMobil sa ia o decizie privind investitia in proiectul offshore din Romania / Szijjarto: Vom fi nevoiti sa incheiem un nou acord pe termen lung cu Rusia

Daca gigantul energetic american ExxonMobil nu se va decide pana in septembrie sa investeasca in proiectul de gaze naturale din Marea Neagra, Ungaria va fi din nou nevoita sa inceapa negocieri cu Rusia pentru un nou acord pe termen lung privind aprovizionarea cu gaze, a declarat Peter Szijjarto, ministrul ungar al Afacerilor Externe si al Comertului Exterior, intr-un interviu pentru Reuters.

Ungaria critica ExxonMobil pentru amanarea deciziei de investitie in proiectul Neptun din Romania

Ungaria va semna un nou acord pe termen lung de aprovizionare cu gaze naturale din Rusia daca grupul american Exxon Mobil Corp nu va lua o decizie finala, pana in luna septembrie, privind investitia in proiectul offshore Neptun, a declarat, zilele trecute, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, pentru Reuters, citata de Agerpres.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Cinci lucruri esentiale despre locuintele din Romania. Si nu e vorba de cele din mediul rural, cu toaleta in fundul curtii....

Ionut are 26 de ani si locuieste cu parintii. Are un job destul de bine platit, lucreaza in IT, dar nu vede de ce anume si-ar lua o casa. Stand cu ai mei, fac economii, iar cu banii merg in city-break-uri prin Europa sau in concedii pe care ai mei le califica drept exotice, spune el. S-ar califica la un credit, dar nu vrea sa ajunga robul bancii, ca atatia colegi de-ai lui. Sa tremur in fiecare luna ca daca in urmatorii 25 de ani imi pierd jobul sau daca ma imbolnavesc si n-o sa am cum plati rata si raman si fara bani si fara casa? Nu vreau asa ceva, spune Ionut. El e norocos. Ai lui se vor muta la casa de la tara si ii vor lasa apartamentul. Romania are insa mai mult probleme cu fondul de locuinte, iar Statistica tocmai a publicat un raport pe aceasta tema.

Cu ce se mai ocupa elefantul rosu din camera vecina

Aprilie 2019, undeva in nordul tarii, foarte aproape de granita Romaniei cu Ucraina. Un elicopter K26 zburand foarte jos, peste varfurile arborilor, patrunde in spatiul aerian al tarii dinspre Teresva si, inainte de a ajunge in apropierea Sapantei, arunca incarcatura de contrabanda si da sa se intoarca pe directia Bedevlia, dar aparatul de zbor nu ia suficienta altitudine si nu poate evita contactul cu liziera, prabusindu-se in cateva secunde intr-un zgomot infundat de mecanisme frante. Este inca noapte si, pentru ca a avut grija sa intre in Romania zburand sub plafonul de 100 de metri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )