Libnet.ro
UNICEF

13:30

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, avizat favorabil in comisiile de buget-finante ale Parlamentului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, avizat favorabil in comisiile de buget-finante ale Parlamentului

Ajunsi in luna februarie fara bugetul pe 2019, Parlamentul a lucrat pana tarziu in noapte pentru a da avizele necesare, pe banda rulanta uneori. De la unii s-a luat, altora li s-a dat, iar la final proiectul Legii bugetului a primit raport cu aviz. continuă pe Wall-Street Ro

Amendamentul lui Dragnea privind Programul vitamina D, avizat favorabil de Comisiile de Sanatate din Parlament

Amendamentul privind introducerea Programului vitamina D - un program al Ministerului Sanatatii prin intermediul caruia un numar estimat de 3,56 de milioane de asigurati ar urma sa faca analize pentru depistarea carentei de vitamina D - a fost avizat favorabil, luni, in Comisiile de Sanatate din Senat si Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna pentru a aviza bugetul Sanatatii pe 2019. Ideea Programului vitamina D a fost lansata in spatiul public de Liviu Dragnea, iar amendamentul a fost depus chiar de liderul PSD.

Comisia de control SRI a avizat favorabil proiectul de buget pe 2019, fara amendamentele lui Dragnea / Claudiu Manda: Comisia de buget-finante va decide

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat aviz favorabil, luni, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern, informeaza Mediafax. in comisie nu s-au dezbatut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, in vederea taierii bugetului.

Ponta afirma ca proiectul de buget pe 2019 este un fake

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, considera ca proiectul bugetului de stat pe 2019, a carui dezbatere in Parlament incepe luni, este un fake si reia criticile privind fondurile alocale partidelor parlamentare, anuntand ca va solicita printr-un amendament suspendarea acordarii lor.

Bugetul pe 2019, avizat pozitiv in comisii

Bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru 2019 au primit avize finale din partea comisiilor de specialitate intr-o sedinta care s-a incheiat in noaptea de marti spre miercuri, la ora 3:30.

Bugetul pe 2019 a intrat in dezbaterea Parlamentului

Sedinta Parlamentului in care se dezbat proiectele legii bugetului de stat si legii asigurarilor sociale de stat pe anul 2019 a inceput.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj propune intrarea n greva a administratiilor locale mpotriva bugetului de stat

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Alin Tise, le propune administratiilor locale intrarea intr-o greva administrativa impotriva noii Legi a bugetului de stat, relateaza Agerpres.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )