Libnet.ro
UNICEF

15:46

Veste teribila pentru pensionari venita din Parlamentul Romaniei: Pana cand se mai dau banii...

B1 B1,
Veste teribila pentru pensionari venita din Parlamentul Romaniei: Pana cand se mai dau banii...

Emotii pentru pensionari dupa ce plenul Senatului a adoptat, luni, cu 81 de voturi pentru, 12 voturi impotriva si 8 abtineri, proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii, scrie. continuă pe B1

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association [].

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association .

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

Parlamentul Romaniei, campion la fotbal in Balcani! Dragnea se cere discret in primul 11: Poate la anul imi capat si eu un loc in echipa; daca o sa fiu titular, cu atat mai bine

Echipa de fotbal a Camerei Deputatilor a castigat Campionatul Interpalarmentar de Fotbal, dupa ce a invins reprezentativa demnitarilor din Ungaria in finala, iar Liviu Dragnea, presedintele forului inferior, i-a.

Veste BOMBA pentru toti romanii: De acum vor primi mai multe pensii fiecare! Vezi de ce documente ai nevoie...

Persoanele care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care a fost lucrator calificat. Astfel, in functie de legislatia fiecarei tari, pot.

Veste uriasa pentru familia Schumacher! Cu totii sunt in culmea fericirii

Mick Schumacher, fiul de 19 ani al lui Michael Schumacher, a promovat la Formula 2. Mick Schumacher a castigat precedentul sezon in Formula 3 si a anuntat ca va concura din sezonul viitor in Formula 2. Echipa.

Vesti proaste pentru romani! Preturile din tara noastra vor creste pana la finalul anului

Directorii firmelor din Romania estimeaza o scadere a activitatii si a numarului de angajati in constructii, pana in ianuarie, dar si o crestere moderata a preturilor, potrivit datelor publicate.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )