Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa de Valori Bucuresti, promovata de la Piata de frontiera, la Piata emergenta

Adevărul Adevărul,
Bursa de Valori Bucuresti, promovata de la Piata de frontiera, la Piata emergenta

Furnizorul global de indici FTSE Russell a promovat Romania la statutul de Piata Emergenta de la cel de Piata de Frontiera, anunta Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Adevărul

Bursa romaneasca, in vizorul mai multor investitori. A fost promovata de la Piata de frontiera, la Piata Emergenta Secundara Daniela Serban (presedinte ARIR): Este stirea anului

FTSE Russel a promovat Bursa de Valori Bucuresti BVB) de la statutul de piata de frontiera, la cel de piata emergenta secundara. Daniela Serban, presedintele Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) a explicat, pentru HotNews. ro, ce inseamna promovarea la statutul de Piata Emergenta.

ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI imi doresc ca bursa sa functioneze si ca o piata de exit

Bursa de Valori Bucuresti BVB) trebuie sa functioneze si ca o platforma de iesire din afaceri, nu doar ca o piata pentru finantare, iar pentru asta este nevoie de o comunitate de investitori locali mult mai puternica, a spus ieri, Adrian Tanase, directorul general al BVB, in cadrul unei conferinte organizata de Asociatia Administratorilor de Fonduri AAF).

ALERT Suntem piata emergenta!

ACTUALIZARE - Bursa de Valori Bucuresti a trecut in categoria pietelor emergente secundare, indeplinind crieteriul de lichiditate conform normelor agentiei de rating FTSE Russell. --------- Pentru prima data de la inceputul monitorizarii, in 2016, piata noastra indeplineste toate conditiile cerute de FTSE Russell, atat cele cantitative cat si cele calitative, potrivit oficialilor Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar analistii consultati de Ziarul BURSA considera ca exista sanse rezonabile ca piata noastra sa intre acum in categoria celor emergente.

Bursa de Valori Bucuresti: Romania, promovata la statutul de Piata Emergenta

Furnizorul global de indici FTSE Russell a promovat Romania la statutul de Piata Emergenta de la cel.

ALERT BVB - piata emergenta!

ACTUALIZARE - Toti indicii Bursei de Valori de Bucuresti au deschis sesiunea de tranzactionare in crestere, dupa decizia de ieri a FTSE Russell de a promova piata noastra de capital in randul celor emergente secundare, din toamna anului viitor. -------- * ACTUALIZARE : Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al BVB a declarat:Piata de capital locala a avut de trecut peste multe obstacole si a fost nevoie de timp ca sa ajungem unde suntem astazi. --------- * ACTUALIZARE - Bursa de Valori Bucuresti a indeplinit criteriul de lichiditate cerut de agentia de rating FTSE Russell si va deveni piata emergenta secundara, din septembrie 2020. --------- Pentru prima data de la inceputul monitorizarii, in 2016, piata noastra indeplineste toate conditiile cerute de FTSE Russell, atat cele cantitative cat si cele calitative, potrivit oficialilor Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar analistii consultati de Ziarul BURSA considera ca exista sanse rezonabile ca piata noastra sa intre acum in categoria celor emergente.

Ce inseamna promovarea la statutul de Piata Emergenta a Bursei de Valori Bucuresti

Stirea serii trecute a fost anuntul FTSE Russel cu privire la promovarea pietei de capital romanesti de la statutul de Piata de frontiera, la cel de Piata Emergenta Secundara. Aceasta va intra in vigoare din septembrie 2020. De la inceput trebuie precizat ca s-a castigat greu. A durat aproape 7 ani procesul, cu toate betele in roate puse de unii factori de decizie.

LUCIAN ANGHEL: Beneficiile promovarii bursei la statutul de piata emergenta vor veni in 3-7 ani

Beneficiile promovarii bursei la statutul de piata emergenta nu vor veni maine, nu vor veni nici pe 26 septembrie 2020, de cand intra in vigoare noii indici calculati de FTSE Russell, ci vor aparea in 3 - 5 - 7 ani, a declarat, vineri, Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Teodorovici isi aroga meritele pentru promovarea BVB de la piata de frontiera la piata emergenta

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, saluta anuntul agentiei FTSE Russell prin care statutul pietei de capital din Romania este imbunatatit, de la cel de piata de frontiera la cel de piata emergenta, considerand ca o buna parte dintre merite apartine insa Ministerului de Finante, arata ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )