Libnet.ro
UNICEF

22:47

Bucatariile pe roti fac milioane de euro pe an in Romania, dar sufera din cauza lipsei de personal

Hotnews Hotnews,
 Bucatariile pe roti fac milioane de euro pe an in Romania, dar sufera din cauza lipsei de personal

Sunt peste 50 de festivaluri pe an, in Romania, la care cei cu afaceri cu food truck-uri isi pot vinde produsele. Dar cu toate ca aceasta industrie se apropie de o valoare de 15 milioane de euro, problema lipsei de personal se face simtita, spun organizatorii unui festival ce promoveaza mancarea bucatariilor pe roti. Cat costa un astfel de business si cum vede un chef de renume problema deficitului de angajati. continuă pe Hotnews

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

PENTRU URMATORII CINCI ANI: Reynaers Aluminium bugeteaza investitii de circa 1,4 milioane euro

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, are un plan de investitii de circa 1,4 milioane de euro pentru urmatorii cinci ani, destinat expansiunii si dezvoltarii pe plan local. Cea mai recenta actiune din acest plan este reprezentata de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500. 000 euro.

Un cercetator roman a primit o finantare de 1,5 milioane euro din partea Uniunii Europene

Cercetatorul roman in stiinte computationale, dr. Alexandru Tomescu, de la Universitatea din Helsinki a primit o finantare de la Uniunea Europeana in valoare de 1,5 milioane euro pentru un proiect legat de secventierea ADN, o tehnologie care poate fi folosita in diagnosticul medical.

Romania primeste 8,2 milioane euro din Fondul de Solidaritate al UE

Comisia Bugete a Parlamentului European a aprobat, ieri, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a Romaniei, in urma inundatiilor din vara anului 2018, informeaza un comunicat al legislativului comunitar.

Proprietarul eMAG si OLX investeste 2,1 milioane Euro intr-un startup de blockchain

DappRadar, un startup lituanian de analiza a aplicatiilor descentralizate dezvoltate cu ajutorul blockchain, a primit o finantare de 2,1 milioane de euro de la fondul de investitii Naspers, care controleaza in Romania afaceri de comert online ca eMag, OLX sau Autovit. ro.

Reynaers Aluminium vrea sa investeasca 1,4 milioane euro in urmatorii 5 ani

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, are un plan de investitii de 1. 000 euro pentru urmatorii cinci ani, destinat expansiunii si dezvoltarii pe plan local, a anuntat, ieri, Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 8,9 milioane euro la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 42,08 milioane lei 8,9 milioane de euro).

Anuntul lui Firea pentru Bucuresti: pe ce se duc acum 122 milioane euro

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat proiectul de 122 de milioane de euro pe care unii bucuresteni il asteapta de aproape 20 de ani. Conform acesteia, in doi ani, proiectul pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )