Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Populism impins la extrem: PSD promoveaza OUG 114 ca fiind benefica Romaniei, desi prevederile ei scumpesc traiul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Populism impins la extrem: PSD promoveaza OUG 114 ca fiind benefica Romaniei, desi prevederile ei scumpesc traiul

PSD promoveaza OUG 114, cea care prevede incetarea platior la Pilonul II si suprataxeaza bancile si companiile din energie si comunicatii, lucru care se va rasfrange puternic un buzunarele romanilor, ca o masura patriotica, cu efecte benefice asupra Romaniei, referindu-se insa numai la plafonarea pretului gazelor pe urmatorii 3 ani. continuă pe Adevărul

Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca romanii vor avea dobanzi mai mici la credite cu 1-1,5% dupa aplicarea OUG 114

Romanii ar putea avea dobanzi mai mici la credite, in medie cu 1-1,5%, dupa aplicarea OUG 114/2018, sustine ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

PETRESC, MCSI: Vom avea dobanzi mai mici dupa aplicarea OUG 114

Romanii ar putea avea dobanzi mai mici la credite, in medie cu 1-1,5%, dupa aplicarea OUG 114/2018, sustine ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

Eugen Teodorovici: Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114

Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114/2018 printr-o noua ordonanta de urgenta, iar una din principalele modificari va fi stabilirea ROBOR in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe.

MARIUS BUDAI: Joi se va intra cu varianta modificata a OUG 114 in sedinta de Guvern

Varianta modificata a OUG 114 va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi, dar trebuie sa fie varianta corecta si cea mai transparenta, si agreata de toate partile, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, la finalul discutiilor privind Pilonul II.

Teodorovici: Modificarile OUG 114 nu vor multumi pe toata lumea, dar le-am fundamentat corect

Modificarile ce vor fi aduse OUG 114, cea care permite incetarea platilor la Pilonul II si impune suprataxarea bancilor, a companiilor din energie si telecomunicatii vor fi adoptate saptamana aceasta, dar nu vor multumi pe toata lumea, desi sunt fundamentate corect, a declarat duminica ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe masa Guvernului saptamana viitoare. Nu ii va multumi pe toti

Un proiect de modificare a OUG 114 se va afla pe masa guvernului saptamana viitoare, insa nu o sa-i multumeasca pe toti, a anuntat, duminica ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

PRESEDINTELE ARB: Bancile trebuie sa trimita cat mai repede noi propuneri pe OUG 114

Bancherii trebuie sa trimita cat mai repede noi propuneri pe marginea OUG 114, deoarece, in urma discutiilor, s-a simtit nevoia crearii unui nou document de propuneri, a declarat astazi presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Florin Danescu.

Eugen Teodorovici: Termenul de aplicare a OUG 114 pentru Pilonul II ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt

Termenul de aplicare prevederilor OUG 114 referitoare la Pilonul II de pensii ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt, a declarat vineri Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Acesta a avut joi o intalnire cu administratorii.

Teodorovici, deranjat de intrebarile referitoare la modificarea OUG 114: De-abia astept sa termin cu ordonanta asta

Discutiile despre modificarea OUG 114 au ajuns sa il irite si pe sustinatorul cel mai infocat al acesteia, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Intrebat de jurnalisti care este stadiul discutiilor, reprezentantul Guvernului care a adoptat Ordonanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )