Libnet.ro
UNICEF

18:30

Amnistia fiscala a suferit modificari pe zona de restructurare a obligatiilor. Un exemplu si ce modificari sunt. Proiectul a fost adoptat de Guvern (UPDATE)

Hotnews Hotnews,
 Amnistia fiscala a suferit modificari pe zona de restructurare a obligatiilor. Un exemplu si ce modificari sunt. Proiectul a fost adoptat de Guvern (UPDATE)

Noua amnistie fiscala a fost publicata in Monitorul oficial pe 15 martie OUG 692020). De precizat, ca a mai avut loc una inainte, pe vremea lui Teodorovici OUG 62019). in acesta era vorba si de restructurarea obligatiilor. Un proiect al Ministerului Finantelor isi propune sa faca cateva modificari Ordonantei de Urgenta 6. UPDATE - Proiectul a fost adoptat de Guvern in sedinta de miercuri. continuă pe Hotnews

Amnistia fiscala. Peste 80% din companii se califica pentru stingerea de datorii. Val intens de controale in perioada urmatoare

Marea majoritate 82%) a respondentilor la un sondaj realizat de PwC Romania au accesorii nestinse aferente obligatiilor bugetare principale scadente la 31 martie si se califica sa aplice pentru amnistia fiscala reglementata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. Sondajul a fost efectuat in cadrul unui eveniment online la care au participat 104 reprezentanti ai unor companii.

SONDAJ PWC ROMANIA: Companiile care au debite restante la buget pot aplica pentru amnistia fiscala

Peste 80% dintre respondentii sondajului realizat de PwC Romania au accesorii nestinse aferente obligatiilor bugetare principale scadente la 31 martie si se califica sa aplice pentru amnistia fiscala reglementata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 692020, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3053 seconds )