Libnet.ro
UNICEF

16:45

CCIR propune 73 de masuri pentru repornirea activitatilor economice: de la redeschiderea magazinelor mici, la somajul tehnic pentru inca 3 luni

Hotnews Hotnews,
 CCIR propune 73 de masuri pentru repornirea activitatilor economice: de la redeschiderea magazinelor mici, la somajul tehnic pentru inca 3 luni

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a propus Guvernului un numar de 73 de masuri pentru repornirea activitatilor economice afectate de coronavirus. Acestea se refera la limitarea pierderilor suferite de comunitatea de afaceri si vor avea menirea de a reconsolida afacerile romanesti, atat pe durata starii de urgenta, cat si dupa finalizarea acesteia. continuă pe Hotnews

Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie propun 73 de masuri pentru repornirea economiei nationale

Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie propun 73 de masuri privind politicile publice necesare a fi implementate pe plan economic, financiar, investitional, al pietei muncii si in domeniul agriculturii.

73 de masuri pentru repornirea economiei, de la redeschiderea restaurantelor la subventia culturilor afectate de seceta

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a trimis Guvernului un set de 73 de masuri ce se impun a fi luate pentru relansarea economiei nationale.

Ministrul Finantelor afirma ca trebuie luate masuri pentru a ajuta organizatiile reprezentative din turism

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma, vineri, ca turismul romanesc merita si, chiar daca in acest an sezonul turistic nu poate incepe la 1 Mai, trebuie luate masuri pentru redresarea acestui sector din economie lovit de criza generata de pandemie.

Propuneri ale Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru repornirea economiei nationale

In contextul necesitatii diminuarii efectelor economice negative ale pandemiei COVID-19 asupra mediului de afaceri national, Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu membri acesteia - Camerele de Comert si Industrie judetene au realizat, in contextul necesitatii diminuarii efectelor economice negative ale pandemiei COVID-19 asupra mediului de afaceri national, o consultare sustinuta a comunitatii de afaceri la nivel national.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

Ziua zero dupa incetarea starii de urgenta - kit-ul de masuri pentru tranzitia catre o noua normalitate

Daca pana la data de 15 mai 2020 regula principala este clara si destul de transanta: STAYHOME, incepand cu data de 16 mai, lucrurile nu mai sunt atat de clare. Stim ca nu vom mai completa o declaratie pe proprie raspundere pentru a iesi la alergat si ne pregatim stocurile de masti de protectie si viziere pe care sa le purtam in spatiile inchise, dar nu este clar cum ne vom intoarce la birou, cum vor arata intalnirile de birou si afaceri, cum se vor semna tranzactiile viitoare si, pe scurt, cum readucem businessul si viata de zi cu zi intr-un punct apropiat de cel de dinainte de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )