Libnet.ro
UNICEF

17:00

DIN NOU Conducerea Cemacon nu propune acordarea de dividende

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN NOU Conducerea Cemacon nu propune acordarea de dividende

Consiliul de Administratie al Cemacon CEON) a convocat actionarii, in data de 23 aprilie, pentru a vota repartizarea profitului obtinut in anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT Conducerea Electroarges propune un dividend cu randament de 10%

Consiliul de Administratie al Electroarges ELGS) propune actionarilor alocarea, din profitul anului trecut, unui dividend brut de 0,12 lei/titlu, echivalentul unui randament de circa 10%, reiese din comunicatul producatorului de aparate electrocasnice publicat pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DRAMA la PRO TV! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou... Vestea SOC a zilei (FOTO)

Florin Busuioc este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania. El a fost operat pentru a doua oara,pe cord. in urma cu cateva zilemedicii au luat decizia de a-imonta un al.

Digisport: Bianca Andreescu a salvat-o pe Simona Halep o data. Duminica trebuie sa o faca din nou

Bianca Andreescu, canadianca de numai 18 ani, a reusit deja o performanta imensa prin calificarea in finala turneului de aproape 10 milioane de dolari de la Indian Wells. Este singura jucatoare cu wild card din istoria turneului care a ajuns in ultimul act!.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )