Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOUA NOI MAJORARI DE CAPITAL: Bittnet propune actionarilor acordarea gratuita de noi actiuni la un raport de 1:1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DOUA NOI MAJORARI DE CAPITAL: Bittnet propune actionarilor acordarea gratuita de noi actiuni la un raport de 1:1

Actionarii Bittnet Systems BNET) sunt chemati in sedinta din 24 aprilie sa aprobe majorarea capitalului social cu suma de 5,523 milioane de lei, prin emiterea a 55,233 milioane de noi actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei/unitate, titluri care urmeaza sa fie distribuite gratuit actionarilor existenti, se arata intr-un comunicat al emitentului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Digi propune actionarilor un dividend de 0,5 lei/titlu

Conducerea Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 0,5 lei/actiune, echivalentul unui randament de 2% fata de cotatia operatorului de telecomunicatii din data de 19 martie, de 24,2 lei, reiese din raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Digi propune actionarilor un dividend de 0,5 lei/titlu

Conducerea Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 0,5 lei/actiune, echivalentul unui randament de 2% fata de ultima cotatie de ieri a operatorului de telecomunicatii, reiese din raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Doua noi loturi din autostrada Transilvania in apropiere de Zalau au fost scoase la licitatie: 25 km, 240 de milioane de euro

Doua noi trosoane din Autostrada Translvania, 12,3 km intre Zimbor si Poarta Salajului si 13,5 km intre Nusfalau si Suplacu de Barcau, au fost scoase la licitatie de catre Compania de Drumuri. Cele doua tronsoane au o valoare estimata de circa 239 de milioane de euro si o perioada de implementare de minim doi ani. Pe langa acestea, sunt asteptate la licitatie alte doua tronsoane lungi de circa 30 de km care ar urma sa porneasca chiar de la autostrada Gilau - Nadaselu, deschisa oficial traficului in 2018.

PSD anunta ca se lucreaza sustinut la construirea celor doua noi stadioane magnifice

PSD anunta, pe Facebook, ca se lucreaza sustinut la construirea celor doua noi stadioane magnifice - Giulesti si Ghencea, care vor permite romanilor - sportivi ori sustinatori - sa se bucure de facilitati superioare, la fel ca in cele mai avansate tari din UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )