Libnet.ro
UNICEF

10:15

Facebook a decis: Ea este CEA MAI IMPORTANTA romanca a momentului! (FOTO)

B1 B1,
Facebook a decis: Ea este CEA MAI IMPORTANTA romanca a momentului! (FOTO)

O romanca a fost selectata de Facebook sa faca parte din Facebook Community Leadership Program FCLP), initiativa globala care isi propune sa incurajeze construirea si dezvoltarea de comunitati prin . continuă pe B1

Cea mai buna dovada ca s-a inventat masina timpului: opozantii initiativei cetatenesti pentru Casatorie traiesc in trecut

Cineva scria pe Facebook ca dovada cea mai buna ca masina timpului inca nu s-a inventat e ca sustinatorii Referendumului pentru clarificarea definitiei Casatoriei in Constitutia Romaniei nu s-au intors inca in Evul Mediu.

SOC in muzica populara: Cea mai cunoscuta orchestra a neamului s-a apucat de cantat MANELE! Fanii sunt inmarmuriti (VIDEO)

Au notorietate, succes si nu se mai pune problema sa cante pentru bani! Lautarii din Chisinau sub bagheta maestrului Nicolae Botgros este, la ora actuala, cea mai titrata orchestra de muzica populara.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, si una din cele mai bogate, a disparut fara urma in urma cu doua luni. Se banuie ca totul are legatura cu evaziunea fiscala de care este acuzata.

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR).

Cea mai bogata si iubita actrita a Chinei e disparuta de doua luni: pe cine a deranjat vedeta

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a disparut de mai bine de doua luni, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de evaziune fiscala.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei a ajuns pe mainile medicilor

Tinuta in puf de tatal ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Cand nimeni nu se astepta, cea mai draga fiinta a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mainile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Sp.

Sexul pe bani pe E70 nu poate fi oprit. Care este valoarea record a amenzilor incasate de o tanara care practica cea mai veche meserie

Prostituatele din Caras-Severin sunt cele mai amendate persoane de pe raza judetului. Politistii spun insa ca amenzile nu le sperie pentru ca nu le achita niciodata.

Cea mai tensionata sedinta din istoria recenta a PSD. Ultimele informatii

Deputatul PSDCatalin Radulescu dezminte ca ar fi avut loc orice fel de negociere pe functii inalte in schimbul sustinerii lui Liviu Dragnea. Este penibil!,a rabufnit deputatul la.

A fost lovit de o masina, dar este cel mai bun lucru care i s-a intamplat. Ce surpriza a avut victima

Un adolescent a fost lovit de o masina dar a avut supriza sa descopere ca soferul este unul dintre actorii sai preferati, Ashton Kutcher. Leo Marenghi, un adolescent din California mergea pe.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )