Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce se intampla cu pensiile private potrivit Legii pensiilor propuse de PSD

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu pensiile private potrivit Legii pensiilor propuse de PSD

Noua lege a pensiilor propune ca administratorii de pensii private sa plateasca lunar Casei Nationale de Pensii o cota aplicata lunar asupra sumei totale ce face obiectul operatiunii financiare efectuata pentru fiecare fond de pensii administrat privat. continuă pe Adevărul

PSD a mai pregatit o TAXA! Ce se intampla cu PENSIILE PRIVATE ale romanilor, potrivit noii Legi a pensiilor

PSD a prezentat joi seara proiectul noii Legi a pensiilor. Documentul poate fi consultat AICI. Acesta propune ca administratorii de pensii private sa plateasca lunar Casei Nationale de Pensii o cota aplicata.

Proiectul LEGII PENSIILOR a fost publicat. Ce se schimba

Proiectul Legii pensiilor a fost publicat joi seara pe site-ul Ministerului Muncii, documentul fiind pus in dezbatere publica vreme de o luna. Acesta poate fi consultatAICI. Proiectul de lege.

Surse: Disputa intre Dragnea si Olguta Vasilescu pe legea pensiilor. Liderul PSD, nervos ca trebuie sa prezinte legea in seara in care joaca FCSB. Revansa Olgutei

Liderul PSD Liviu Dragnea isi va asuma noua lege a pensiilor, desi Ministerul Muncii, condus de Olguta Vasilescu, a elaborat proiectul. Legea are un impact major pentru electoratul PSD. Potrivit unor surse politice, Dragnea si Olguta Vasilescu s-au certat miercuri, la Parlament. Ministrul Muncii a insistat ca legea sa fie publica joi seara, cand e programat si meciul FCSB. Liderul PSD i-a reprosat ca atentia publicului va fi diminuata.

Proiectul Legii pensiilor: Masterul si doctoratul vor contribui la cuantumul pensiei

Proiectul noii Legi a pensiilor, publicat joi seara pe site-ul Ministerului Muncii, extinde sfera perioadelor necontributive asimilate stagiilor de cotizare prin valorificarea perioadei de master si.

Proiectul legii pensiilor va fi publicat joi noaptea tarziu

Ministerul Muncii a anuntat ca va publica proiectul noii legi a pensiilor joi seara la ora 21:00, urmand ca actul normativ sa fie prezentat vineri, la ora 12:00, de catre ministrul Lia Olguta Vasilescu, scrie g4media, precizand ca inainte de a fi prezentat de ministrul Muncii, va fi explicat joi seara de Liviu Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )