Libnet.ro
UNICEF

22:30

Legea Dragnea care a pus pe pauza investitiile la Marea Neagra va fi modificata

Adevărul Adevărul,
Legea Dragnea care a pus pe pauza investitiile la Marea Neagra va fi modificata

Ministerul Energiei propune modificarea celebrei legi offshore promovate de Liviu Dragnea si din cauza careia principalele companii petroliere au pus pe pauza proiectele de investitii pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Guvernul schimba Legea Offshore in favoarea investitorilor din Marea Neagra- proiect de lege

Ministerul Energiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege care modifica Legea Offshore, o lege controversata aprobata anul trecut, cu prevederi impuse de Liviu Dragnea si Darius Valcov. Legea nu a fost bine primita de investitorii din domeniul gazelor, motiv pentru care americanii de la ExxonMobil ar intentiona sa renunte la licenta petroliera din Marea Neagra. Prin noul proiect de lege, Guvernul intentioneaza sa relaxeze fiscalitatea pentru investitori, mai ales in conditiile in care au fost scoase la licitatie noi perimetre petroliere. Potrivit surselor HotNews. ro, pana acum nu a fost manifestat un interes foarte mare pentru aceste perimetre, un motiv putand fi chiar legislatia nefavorabila.

Guvernul vrea sa modifice legea offshore, chiar inainte de vizita lui Dancila in SUA : Legislatie mai prietenoasa pentru companiile care vor sa exploateze gazele din Marea Neagra

Guvernul Dancila vrea sa modifice legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, astfel incat companiile petroliere sa poata vinde gazele si prin contracte directe, potrivit.

Guvernul vrea sa modifice legea offshore, chiar inainte de vizita lui Dancila in SUA : Legislatie mai prietenoasa pentru companiile care vor sa exploateze gazele din Marea Neagra

Guvernul Dancila vrea sa modifice legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, astfel incat companiile petroliere sa poata vinde gazele si prin contracte directe, potrivit.

Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal D. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Nefes si Tahir

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra de pe Kanal D a ajuns la episodul 15, ce va fi difuzat vineri, in data de 20 septembrie. Ce se intampla cu Vedat si Nefes, punctele centrale ale povestii filmate in Trabzon? Telenovela captivanta cu intriga neprevazuta continua. Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal .

Povestea lui oyku Gurman, actrita din Lacrimi la Marea Neagra. Ce nu se vede in serialul de la Kanal D

Oyku Gurman, cea care i-a dat viata persoajului Asiye Kaleli, sotia lui Mustafa din serialul Lacrimi la Marea Neagra, are o poveste aparte de viata. Actrita a povestit, pentru admiratorii sai, unde a crescut, cum a evoluat si ce a adus-o acum pe culmile succesului. Iata povestea lui oyku Gurman! oyku Gurman, detalii despre rolul .

Lacrimi la Marea Neagra, episodul 12. Ce se intampla cu Vedat si Nefes

Lacrimi la Marea Neagra, serialul turcesc de pe Kanal D, indragit de multi romani, a ajuns la episodul 12. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Vedat si Nefes, personajele principale ale povestii filmate in Trabzon, in nord-estul Turciei? Lacrimi la Marea Neagra, episodul 12 Tahir are nevoie de ceva timp sa se decida daca .

Marea Neagra, monitorizata de Rusia: avertismentul vizeaza o nava militara americana

Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite ale Americii s-au acutizat in ultima saptamana din cauza unor exercitii ale marinei SUA din Marea Neagra. Americanii au mai multe nave militare in Marea Neagra. Scopul lor oficial este de a monitoriza activitatea in zona si de a descuraja gesturi agresive din partea Rusiei. Conform declaratiilor oficiale ale .

Descoperire uluitoare facuta de un scafandru din Constanta in Marea Neagra. E o raritate

Un scafandru profesionist din Constanta a gasit in Marea Neagra o perla neagra, considerata ca fiind foarte rara. Aceasta este de dimensiunea unui bob de mazare si poate ajunge sa coste aproape 2. 000 de.

BAROMETRU Trei sferturi dintre romani vor scoaterea gazelor din Marea Neagra. Rusia are de castigat, daca nu sunt exploatate

Un sondaj lansat vineri arata ca 75,6% din romani sunt de acord cu exploatarea gazelor naturale descoperite la Marea Neagra, iar jumatate sunt de parere ca Rusia are de castigat, daca acest lucru nu se intampla.

FOTO Imagini rare cu perla neagra daruita de Marea Neagra unui scafandru constantean. Era putin moale la atingere...

Un scafandru profesionist din Constanta a descoperit o perla neagra intr-o midie, de dimensiunea unui bob de mazare. Valoarea acesteia poate ajunge pana la 2. 000 de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )