Libnet.ro
UNICEF

20:47

MedLife rascumpara actiuni de 5 mil. euro pentru a cumpara detinerile minoritarilor din filiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MedLife rascumpara actiuni de 5 mil. euro pentru a cumpara detinerile minoritarilor din filiale

Administratorii MedLife M) au convocat o Adunare a Actionarilor in care se va propune initierea unui program de rascumparare de actiuni ce vizeaza 3,9% din capitalul companiei de servicii medicale, valoarea acestuia fiind estimata la 23,5 mil. lei 5. continuă pe Wall-Street Ro

Un cetatean german, prins n flagrant cnd lua 10.000 de euro pentru a interveni pe lnga un procuror

Un cetatean german, de origine romana, a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro pretinsi de la o persoana cercetata penal. Barbatul ceruse initial 200. 000 de euro pentru a interveni pe langa procurorul de caz in favoarea persoanei care i-a dat banii, scrie Mediafax.

VIG: Situatia politica tensionata din Romania ne-a determinat sa revizuim estimarile. Fondul comercial a fost depreciat cu 50 mil. euro

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza pe piata locala companiile de asigurari Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania in primele sase luni din 2018 prime brute in valoare de 272,7 milioane de euro, in crestere cu 5,5.

Un cetatean german a fost prins in FLAGRANT cand primea 10.000 de euro pentru a interveni la un procuror

Petru - Nelu Ciomag, cetatean german, a fost prins in flagrant, joi, in momentul in care a primit o transa de 10. 000 de euro din 50. 000 euro, pretinsi de la o persoana cercetata penal, pentru a.

Fonduri de aproape 60 de milioane de euro pentru firme inovatoare romnesti. Descarca propunerea de ghid

Firme romanesti de toate dimensiunile, inclusiv microintreprinderile, si alti beneficiari vor putea obtine fonduri nerambursabile de 500. 000-8 milioane de euro pe proiect, pentru activitati de cercetare si inovare, printr-o linie de finantare in valoare totala de aproape 30 de milioane de euro, aflata in pregatire. Cea mai mare parte din bani provind din Politica de Coeziune a Uniunii Europene.

LISTA Pna la 40.000 Euro pentru romnii care se ntorc n tara pentru afaceri- 2 noi surse se bani Diaspora Start-Up

Joi a aparut o noua lista de organizatii care impart fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare unor romani plecati in strainatate si care se intorc in tara, pentru a-si deschide mici afaceri. Doua noi surse de bani europeni pentru antreprenorii aspiranti apar, pe langa cele 33 anuntate deja in februarie.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

Ajutoare de stat de 132 milioane Euro pentru firme private: S-a anuntat cnd se depun cererile de finantare

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei 132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.

Guvernul a mai gasit 100 milioane de euro pentru fotbal

Euro 2020 bate la usa, stadioanele inca sunt departe de a fi cel pu in renovate, dar dinspre Guvern vestile bune curg una dupa alta.

imprumuturi de zeci de milioane de euro pentru reabilitarea unor cladiri ale Politiei si Jandarmeriei. Guvernul si-a dat acordul

Guvernul si-a dat acordul de principiu privind contractarea a doua imprumuturi de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru reabilitarea, consolidarea si reconstructia unor cladiri ale.

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )