Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale

B1 B1,
Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la producatori la 55 lei/Mwh, pana pe 30 iunie 2021. Pentru asigurarea unui mediu concurential corect pentru sectorul. continuă pe B1

E oficial! GUVERNUL plafoneaza pretul la gaze dupa anuntul lui DARIUS VALCOV! ROMANIA risca un nou infringement

Ministerul Finantelor propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la 55 lei/Mwh pana la finalul lunii iunie 2021, se arata intr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul.

Guvernul plafoneaza pretul la gaze, cum a zis Darius Valcov

Ministerul Finantelor propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la 55 lei/Mwh pana la finalul lunii iunie 2021, se arata intr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul institutiei. Acesta vine la numai doua zile dupa ce consilierul prim-ministrului Darius Valcov a anuntat ca Guvernul poate face acest lucru.

Plafonarea pretului gazelor ar distorsiona piata

O astfel de masura ar aduce Romaniei un nou infringement din partea Comisiei Europene Interventia Guvernului asupra pretului gazelor nu se justifica in acest moment, iar o astfel de masura ar distorsiona piata si ar atrage asupra Romaniei o noua procedura de infringement din partea Comisiei Europene, au declarat surse din Ministerul Energiei, potrivit Agerpres.

DOCUMENT Finantele propun reducerea pretului la gaze la 55 lei/Mwh si o plafonare a acestuia

Ministerul Finantelor Publice MFP) propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la producatori pana la data de 30 iunie 2021, la 55 lei/Mwh, reiese dintr-un proiect de hotarare publicat pe site-ul institutiei.

ROPEPCA: Guvernul trebuie sa creeze un cadru pentru a motiva consumul gazelor naturale in Romania

Companiile petroliere sunt mai sceptice sa faca investitii pentru scoaterea gazelor din Marea Neagra, deoarece legea offshore adoptata recent le pune piedici precum prevederea de a vinde cel putin jumatate de gaze pe bursele romanesti.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )