Libnet.ro
UNICEF

07:15

PENTRU ADUNAREA DIN 23 APRILIE: Transilvania Broker propune un dividend cu randament de 10%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 23 APRILIE: Transilvania Broker propune un dividend cu randament de 10%

Consiliul de Administratie al Transilvania Broker de Asigurare TBK) a convocat actionarii, pentru data de 23 aprilie, pentru a aproba distribuirea sumei de 3,2 milioane de lei, echivalentul a 81% din profitul anului trecut, de 3,96 milioane de lei, sub forma de dividende, potrivit convocatorului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de aproape 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018.

PENTRU ADUNAREA DIN DATA DE 23 APRILIE: Biofarm propune un dividend cu randament de 2,9%

Compania doreste extinderea atat in plan intern cat si international.

IN ADUNAREA DIN DATA DE 19 APRILIE Prebet vrea sa acorde 38% din profitul pe 2018, ca dividende

Actionarii Prebet Aiud PREB) sunt convocati, pentru data de 19 aprilie, pentru a aproba distribuirea de dividende in suma de 0,94 milioane de lei, echivalentul a 38% din profitul net al anului trecut, de 2,5 milioane de lei, informeaza producatorul de materiale de constructii printr-o notificare remisa ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DIN NOU Conducerea Cemacon nu propune acordarea de dividende

Consiliul de Administratie al Cemacon CEON) a convocat actionarii, in data de 23 aprilie, pentru a vota repartizarea profitului obtinut in anul trecut.

DIN PROFITUL ANULUI TRECUT Carbochim propune dividende de aproape un milion de lei

Conducerea Carbochim CBC) a convocat actionarii, pentru data de 24 aprilie, in vederea aprobarii distribuirii profitului obtinut anul trecut, in suma de 2,66 milioane de lei, circa 0,98 milioane de lei urmand a merge la actionari sub forma de dividende, in timp ce 1,51 milioane de lei vor fi directionate la rezultat reportat, iar restul trecut la rezerve legale, se arata in comunicatul producatorului de materiale abrazive remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN SEDINTA DIN 24 APRILIE: Actionarii Oil Terminal voteaza constituirea garantiilor necesare continuarii activitatii

Actionarii Oil Terminal OIL) sunt chemati in sedinta din 24 aprilie 2019 sa aprobe constituirea garantiilor si a unui pachet secundar de garantare necesare pentru obtinerea autorizatiei de utilizare a garantiei globale, necesara, de altfel, pentru primirea de marfuri in antrepozit vamal in conformitate cu legislatia secundara, se arata intr-un comunicat al societatii transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )