Libnet.ro
UNICEF

13:00

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018. continuă pe Ziarul Bursa

IN SEDINTA DIN 24 APRILIE: Actionarii Oil Terminal voteaza constituirea garantiilor necesare continuarii activitatii

Actionarii Oil Terminal OIL) sunt chemati in sedinta din 24 aprilie 2019 sa aprobe constituirea garantiilor si a unui pachet secundar de garantare necesare pentru obtinerea autorizatiei de utilizare a garantiei globale, necesara, de altfel, pentru primirea de marfuri in antrepozit vamal in conformitate cu legislatia secundara, se arata intr-un comunicat al societatii transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

HOROSCOP cu Cassandra pentru toata saptamana 18-24 martie 2019. Taurii se lupta din plin pentru drepturile lor, Raci experimenteaza ceva diferit

Cunoscutul astrolog Cassandra prezinta previziunile astrologice pentru perioada saptamana 18-24 martie 2019. HOROSCOP BERBEC In aceste zile sunteti impulsivi si repeziti, asa ca vi se recomanda sa fiti pr.

PENTRU NERESPECTAREA PREVEDERILOR DIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: SRJ MediaSind cheama in judecata conducerea TVR

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune, MediaSind TVR, au depus, ieri, la Tribunalul Bucuresti cererea de chemare in judecata a conducerii TVR pentru nerespectarea prevederilor din Contractul Colectiv de Munca.

Alocatii majorate pentru copii de la 1 aprilie. De ce acte este nevoie sa ridici banii!

Alocatii majorate pentru copii de la 1 aprilie. De ce acte este nevoie sa ridici banii! Citeste mai mult pespynews. ro .

Seful unui ONG pentru drepturile omului din Cecenia, condamnat la patru ani de inchisoare

Oiub Titiev, seful ONG-ului rus pentru drepturile omului Memorial, a fost condamnat luni la patru ani de inchisoare la termenul procesului in care a fost gasit vinovat de posesie ilegala de drogul, proces denuntat de catre partizanii activistului ca fiind unul fabricat, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )