Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primariile se vor putea imprumuta mai mult

Adevărul Adevărul,
Primariile se vor putea imprumuta mai mult

Mana libera data primariilor la majorarea salariilor le-a facut pe acestea sa inregistreze intarzieri sau chiar sa se afle in blocaj la cofinantarea proiectelor de investitii. Asadar, Guvernul propune acum majorarea la 800 de milioane de lei a plafonului maxim la care se pot imprumuta primariile din veniturile din privatizare. continuă pe Adevărul

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in luna iulie

Produsele de morarit si panificatie, uleiul si pestele proaspat s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii iulie fata de iunie, la fel si tarifele pentru biletele de avion si cele pentru servicii de apa si.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru.

Hossu, lider de sindicat: Noua Lege a pensiilor discrimineaza femeile, care vor primi si cu 30 % mai putin dect barbatii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )