Libnet.ro
UNICEF

18:45

Salariul minim creste cu 85 de bani pe ora. in 2019 vom munci mai mult

Adevărul Adevărul,
Salariul minim creste cu 85 de bani pe ora. in 2019 vom munci mai mult

Ministerul Muncii propune cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2019, de la 11,40 lei/ora la 12,251 lei/ora, precizand insa ca si numarul mediu de ore lucrate anul viitor va fi mai mare. continuă pe Adevărul

Business Report:Socanta aritmetica a saraciei: Salariul minim creste, dar inegalitatile nu scad 10% din cei cu cele mai mici venituri cstiga de 14 ori mai putin dect 50% din populatia cea mai saraca; Romnia va fi mpartita n zece zone de vnt si soare n ca

Cele 12 capcane din noua lege a pensiilor. Anuntata cu surle si trambite toata vara, supusa deja dezbaterii publice si discutata cu sindicatele, noua lege a pensiilor schimba radical modul de calcul al veniturilor celor care ies din campul muncii. Cum a pierdut Astra Vagoane Calatori un contract de peste 1 miliard de euro pentru livrarea de vagoane in Egipt. Caile Ferate Egiptene ENR) au atribuit un contract de peste 1 miliard de euro pentru furnizarea 1. 300 de vagoane de calatori unui consortiu ruso-ungar.

Salariul minim 2019: Ct ar lua angajatii, ct ar plati patronii

Liderii a doua organizatii de patroni romani nu sunt neaparat impotriva cresterii salariului minim pe economie din 2019, anuntata de ministrul Muncii, insa atrag atentia ca o astfel de masura nu trebuie decisa fara o fundamentare economica privind efectele asupra locurilor de munca.

30% dintre muncitorii romani au fost platiti, anul trecut, cu salariul minim

Minim * Valentina Vasile: 10% din populatia cu cele mai mici venituri castiga de 14 ori mai putin decat 50% din populatia cea mai saraca * Gheorghe Balaceanu, FGS Familia: Sectorul de constructii din Romania are nevoie, cel putin pentru anul 2019, de inca 150. 000 de lucratori Un procent de 10% din populatia cu cele mai mici venituri castiga de 14 ori mai putin decat 50% din populatia cea mai saraca, iar tendinta de adancire a decalajelor exista, a spus ieri Valentina Vasile, director stiintific la Institutul de Economie Nationala din cadrul Academiei Romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )