Libnet.ro
UNICEF

21:45

Si sotii energeticienilor pensionati vor putea beneficia de gratuitate pentru 1200 KWh pe an

Adevărul Adevărul,
Si sotii energeticienilor pensionati vor putea beneficia de gratuitate pentru 1200 KWh pe an

Ministerul Energiei propune extinderea beneficiului acordat pensionarilor din sectorul energetic si dupa decesul acestora, costurile urmand sa fie suportate de fostii angajatori. continuă pe Adevărul

Si sotii energeticienilor pensionati vor putea beneficia de gratuitate pentru 1.200 KWh pe an

Ministerul Energiei propune extinderea beneficiului acordat pensionarilor din sectorul energetic si dupa decesul acestora, costurile urmand sa fie suportate de fostii angajatori.

Deputat PDM: Antreprenorii vor putea sa profite de reducerea impozitelor pentru a majora salariile angajatilor

Antreprenorii din Republica Moldova vor putea sa profite de reducerea impozitelor pentru a majora salariile angajatilor. De aceasta parere este deputatul democrat Eugen Nichiforciuc, exprimata in cadrul emisiunii Tema zilei de la postul de televiziune Canal2, transmite IPN.

Elevii de clasa a VIIII-a vor putea studia un nou optional: Educatia financiara

Elevii de clasa a VIIII-a vor putea studia un nou optional: Educatia financiara. Suportul pentru formarea cadrelor didactice in vederea desfasurarii acestuia va fi asigurat de Ministerul Educatiei Nationale MEN), Banca Nationala a Romaniei BNR), Ministerul Finantelor Publice MFP), Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Asociatia Romana a Bancilor ARB).

Subiectele zilei: Concertele din Romnia au devenit cenacluri anti-PSD;n curnd, romnii vor putea scoate bani de pe card de la mai multe magazine; ALDE: Referendumul pentru familie nu e prioritate; Autobuze electrice pe strazile din Iasi anul viitor

Interviu: Ruslan Codreanu, viceprimar Chisinau: Nu port nicio vina nici pentru nevalidarea alegerilor, nici pentru dezastrul din ultimii ani in oras. O companie aeriana low-cost isi inscriptioneaza avioanele cu fotografii ale unor mari personalitati din istoria Romaniei. Blue Air va onora implinirea a 100 de ani de la Marea Unire intr-un mod inedit.

Comisar european, despre sistemul de navigatie european Galileo: Hartile de pe telefon vor putea sa va spuna unde va aflati cu o precizie de 20 de centimetri

Uniunea Europeana a lansat patru sateliti pentru sistemul de navigatie Galileo. Acest fapt va ajuta Galileo sa furnizeze un semnal mai precis si constituie urmatorul pas catre transformarea Galileo in cel mai bun sistem de navigatie prin satelit din lume pana in 2020.

Bunurile nedeclarate vor putea fi legalizate. Parlamentul a adoptat legea amnistierii capitalului

Persoanele fizice vor avea posibilitatea sa-si declare voluntar bunurile nedeclarate. Initiativa legislativa a unui grup de deputati a fost votata de catre Parlament joi, 26 iulie, in doua lecturi, transmite IPN.

Mai multe retele de socializare vor adopta noi masuri pentru a limita continuturile care pot fi postate n cadrul platformelor lor

Avand in vedere existenta dezinformarii, a propagandei de stat si a hartuirii in mediul online, mai multe companii au decis sa limiteze tipurile de continuturi care pot fi postate in cadrul platformelor lor, scriethenewyorktimes. com. Stirile care se dovedesc a fi false vor fi aratate pe Facebook in partea de jos a news-feed-ului utilizatorilor, acestea fiind astfel vizualizate mai putin. Pe langa Facebook, companii precum Google, Twitter, Reddit sau Spotify isi regandesc relatia cu mediul offline.

incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

Sapte sportivi intra in Ultimul Trib si vor lupta in Madagascar pentru un premiu in valoare de 100. 000 de euro. Dupa tribul format din oameni de rand, este randul sportivilor sa stranga randurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )