Libnet.ro
UNICEF

06:30

Teodorovici propune ca romanii sa primeasca acces la servicii medicale in functie de cat platesc CASS

Adevărul Adevărul,
Teodorovici propune ca romanii sa primeasca acces la servicii medicale in functie de cat platesc CASS

Eugen Teodorovici propune ca romanii sa primeasca acces la serviciile medicale in functie de plata CASS. Ministrul de Finante sustine ca este normal sa existe pachete de servicii diferentiate in functie de cat cotizeaza fiecare la sanatate. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici propune pachete de servicii medicale diferentiate n functie de contributia la asigurarile de sanatate

Pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate - este o propunere lansata vineri de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. in functie de cat platesti pe CASS, sa ai facute mai multe variante, pachetul 1, pachet de baza, ai un alt venit la care se plateste CASS, deci implicit o contributie mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, asta cred ca e sistemul logic, a afirmat vineri Eugen Teodorovici, potrivit Digi 24.

Teodorovici revine asupra declaratiei privind serviciile medicale: Ma refeream la posibilitatea ca asiguratii sa isi poata adauga servicii medicale suplimentare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a revenit, sambata seara, cu precizari referitoare la declaratia sa de vineri prin care lasa sa se inteleaga ca pachetul de servicii medicale de baza va fi diferit in functie de cat plateste fiecare contributor. Teodorovici spune ca se referea la posibilitatea ca fiecare asigurat sa isi poate adauga servicii medicale suplimentare.

Teodorovici, despre afirmatia sa privind pachetele de servicii medicale: Am vizat o imbunatatire a serviciilor medicale

Fiecarui cetatean trebuie sa-i fie respectat dreptul constitutional de a-i fi ocrotita sanatatea, iar un sistem de servicii functional trebuie sa se bazeze pe principiile echitatii, universalitatii si.

Reactii mpartite n PSD privind pachetele de servicii diferentiate propuse de Teodorovici: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu si intra n contradictie cu Constitutia vs. S-a interpretat gresit / Pot fi adaugate servicii suplimentare

Propunerea ministrului de Finante Eugen Teodorovici privind pachetele de sevicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate sunt criticate de deputatul PSD Petre Florin Manole, el acuzand ca masura ar duce la accentuarea inegalitatii dintre saraci si bogati si la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu. De asemenea, deputatul PSD Gabriel Petrea a catalogat masura ca fiind complet inacceptabila si a spus ca intra in contradictie cu Constitutia Romaniei. Pe de alta parte, Corneliu Buicu spune ca declaratiile ministrului au fost gresit intelese si ca la pachetul standard de servicii medicale se pot adauga servicii suplimentare.

Eugen Teodorovici provoaca revolta in PSD cu propunerea privind pachetele de servicii medicale diferentiate: Masura este gresita. Unde vom ajunge? La scoli separate pentru bogati si saraci?

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este criticat dur chiar din interiorul PSD dupa ce a propus ca accesul la serviciile medicale publice sa fie facut in functie de plata CASS. Deputatul social-democrat.

Pachetele de servicii medicale diferentiate, propuse de Teodorovici, criticate de un deputat PSD: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu / Ce urmeaza: Scoli pentru bogati si saraci?

Propunerea ministrului de Finante Eugen Teodorovici privind pachetele de sevicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate sunt criticate de deputatul PSD Petre Florin Manole, el acuzand ca masura ar duce la accentuarea inegalitatii dintre saraci si bogati si la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )