Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tichetele de masa ar putea valora mai mult. La cat vor ajunge si ce impozit va incasa statul

Adevărul Adevărul,
Tichetele de masa ar putea valora mai mult. La cat vor ajunge si ce impozit va incasa statul

Un proiect legislativ initiat de cinci deputati PSD propune cresterea valorii tichetelor de masa, argumentata de faptul ca aceasta este cea mai mica din Europa si este insuficienta pentru achizitia unei mese de pranz. continuă pe Adevărul

TICHETE DE MASA 2019. Tichetele de masa ar putea valora mai mult. La ce suma vor ajunge si cat va lua statul

Un proiect legislativ initiat de cinci deputati PSD propune cresterea valorii tichetelor de masa, argumentata de faptul ca aceasta este cea mai mica din Europa si este insuficienta.

Suma pentru voucherele de vacanta ar putea creste substantial. Cati bani vor primi romanii pentru aceste tichete

Vesti bune pentru romani! Voucherele de vacanta pentru bugetari ar putea avea o valoarea mult mai mare. Un alt lucru imbucurator este ca banii vor intra direct pe card, nerisipind astfel, in mod inutil, hartia. Care este suma majorata pentru cei care aleg sa mearga in vacanta in extrasezon? Suma pentru voucherele de vacanta s-ar .

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

Sport Report: FC Liverpool este campioana Europei si la incasarile din televizare; retrogradatele din Premier League au castigat mai mult decat Bayern si Juventus

Noile date arata ca Liverpool a incasat mai multi bani de la televiziuni decat celelalte cluburi din Premier League. Iar trupa lui Jurgen Klopp a castigat mai mult si decat ceilalti mari rivali din Europa. Ispravile lor le-au adus un total de 152 de milioane de lire sterline din drepturile de televizare, Liverpool fiind unul din cele doua cluburi care au depasit bariera de 150 de milioane de lire in Europa, cealalta fiind Manchester City care le-a suflat titlul in Premier League la un punct diferenta) cu 151 de milioane.

Becali: Astazi se face cantar si cine are mai mult de doua kile in plus nu joaca

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat ca jucatorii vor fi cantariti inaintea etapei a IX-a si cei c.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )