Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: Daca esti in aceasta categorie, iesi mult mai repede la pensie la TERMEN sau ANTICIPAT!

B1 B1,
 Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: Daca esti in aceasta categorie, iesi mult mai repede la pensie la TERMEN sau ANTICIPAT!

Vesti bune pentru o parte dintre romani: se schimba din nou varsta de pensionare. O noua initiativa legislativa propune reducerea stagiului de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani. Astfel,. continuă pe B1

Varsta de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial! VREI SA AFLI cand iesi la pensie la termen sau anticipat? Click AICI!

Casa Nationala de Pensii Publice pune la dispozitia romanilor o aplicatie cu ajutorul careia pot afla la ce varsta se pot pensiona. Astfel, cei interesati pot afla in doar cativa pasi anul si luna in.

Varsta de pensionare, schimbata in Romania: Vezi ce trebuie sa faci rapid pentru a iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Vesti bune pentru o parte dintre romani: se schimba din nou varsta de pensionare. O noua initiativa legislativa propune reducerea stagiului de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani. Astfel,.

ALERTA METEO: Ciclonul polar loveste in plin ROMANIA! Vezi daca esti in ZONELE AFECTATE...

Temperaturile vor scadea brusc in aceasta saptamana in majoritatea regiunilor tarii, in conditiile in care meteorologii avertizeaza ca o masa de aer polar va lovi Romania. Fenomenul aduce frig, ploi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )