Libnet.ro
UNICEF

12:15

CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

B1 B1,
CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in acest moment nu este in lucru la institutia pe care o conduce o propunere referitoare la acordarea somajului tehnic pentru angajatii din sectorul bugetar. Mai mu. continuă pe B1

CITU, DESPRE SOMAJUL TEHNIC PENTRU BUGETARI: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre somajul tehnic pentru bugetari si nu sustine un astfel de proiect.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista un astfel de proiect

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca nu exista un proiect privind somajul tehnic pentru bugetari. Nu cred ca este momentul astazi pentru asa ceva, a spus Citu.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre somajul tehnic pentru bugetari si nu sustine un astfel de proiect.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi24, ca nu are in lucru un proiect privind o schema de acordare a somajului tehnic pentru personalul platit din banii publici si spune ca nu sustine in acest moment o astfel de masura.

Florin Citu: Avem un buffer pentru 5 luni sau chiar mai mult Cei din aparatul administrativ sa stie ca le vine salariul la timp

Ministerul Finantelor are o rezerva financiara suficienta pentru 4-5 luni de zile, sau chiar mai mult, astfel ca Guvernul nu discuta in prezent posibilitatea unui acord cu Fondul Monetar International, a declarat, luni seara, la Digi24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu, closca bugetarilor, il contrazice pe premier: nu va fi somaj tehnic la bugetari!

Saptamana trecuta, premierul Orban si ministrul Violeta Alexandru s-au pronuntat, in cateva randuri, asupra posibilitatii introducerii somajului tehnic la bugetari. Ministrul Florin Citu ii contrazice. Nu este nevoie de somaj tehnic la bugetari. Ministrul Citu stie mai bine decat premierul, si il pune la punct. Interviul acordat postului TV Digi 24 pare al unui om care traieste pe alta planeta.

Orban: Saptamana aceasta vom avea pe masa Guvernului OUG de rectificare a bugetului Somajul tehnic va dura doua luni

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul este pregatit sa suporte plata angajatilor aflati in somaj tehnic si va adopta o rectificare de buget in acest sens. De asemenea, primul ministru spune ca dupa somajul tehnic, Guvernul va sustine o parte din salariile celor care vor fi din nou angajati in companii.

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon pentru detalii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM anunta stabilirea unui nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic. Unde poti suna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca, incepand de marti, va fi disponibil un nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic, acesta permitand scurtarea timpului de asteptare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )