Libnet.ro
UNICEF

10:45

ANALIZA Cum arata mediul de afaceri din Romania, in functie de cele mai mari 1.000 de companii

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Cum arata mediul de afaceri din Romania, in functie de cele mai mari 1.000 de companii

Analiza consolidata a contului de profit si pierdere pentru cele mai mari 1. 000 de companii active in Romania reflecta provocari majore in dezvoltarea acestora pe parcursul anului 2018, arata economistul Iancu Guda. continuă pe Adevărul

ALERTA NATIONALA! Un vulcan din Romania clocoteste pana la pragul de eruptie

Vulcanul Ciomatu din Romania, care a erupt ultima oara acum 30. 000 de ani, este inca activ, se arata intr-un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters. Potrivit acestuia, intre 8 si 24 de.

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au .

Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalaureat. in ce se vor transforma unele licee din Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta noi schimbari la bacalaureat. Oficialul a mentionat ca Ministerul Educatiei va regandi subiectele examenului maturitatii. O noua lege a educatiei va fi lansata in dezbatere. in ce se vor transforma unele licee din Romania si ce presupune schimbarea anuntata? Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalureat Ecaterina Andronescu a informat .

Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Un bugetar din Romania a castigat anul trecut 1. 000 de lei, adica in jur de 20. 000 de euro in fiecare luna. Altul a incasat o pensie de cateva mii de euro, plus un salariu record de la o banca de.

Istoria manelelor: De ce se canta mereu de dusmani, jale si bani si care vrea sa fie intelesul celui mai criticat gen muzical din Romania

Neversea, Electric Castle, aceeasi distractiepe manele. Desi sunt foarte multi care critica genul acesta muzical, pare ca in realitatea lucrurile stau alfel. De unde provine maneaua si cum au ingropat regii rostul sau principal? Istoria manelelor: de unde provine Numerosi muzicologi au avut o atentie aparte asupra genului muzical care este acum criticat de multisi .

O platforma de sanatate si Kaufland organizeaza prima tabara gratuita din Romania

Platforma de sanatate pentru familiile cu copii supraponderali, Wello, bazata pe un program de inteligenta artificiala AI), a anuntat, vineri, ca organizeaza, alaturi de Kaufland, prima tabara gratuita din Romania pentru copiii cu probleme de greutate.

Siegfried Muresan (PNL): Sistemul medical din Romania este la pamant, dar nimeni nu demisioneaza. Purtatorul de cuvant a exprimat in cuvinte nepasarea generala a autoritatilor fata de bolnavi

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a afirmat, joi, ca sistemul medical din Romania este la pamant, dar chiar si asa nimeni nu demisioneaza, comparand acest fenomen cu situatia din Finlanda, acolo unde Gu.

Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Cand un sistem oficial nu functioneaza intr-o tara democratica sau intampina dificultati, un oficial ministerial isi da demisia sau se baga in pamant de rusine. Un roman s-a gandit insa ca manifestarile de civilizatie fata de concetateni sunt o prostie, iar un ton sarcastic e mult mai potrivit. Daniel Osmanovici a fost un jurnalist la .

Catunul din Romania unde mai traieste un singur om. Gheorghe e invatat sa stea singur acolo. Mai trecem pe la el cand urcam in sat

In catunul Preveciori, din judetul Caras-Severin, aflat in Masivul Poiana Rusca, mai locuieste un singur om. Gheorghe Dabuceanu are 65 de ani si, desi reprezentantii Primariei i-au propus sa-i ridice o casa in comuna, barbatul a refuzat, pe motiv ca ii place sa traiasca intre munti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )