Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandrescu, USR: Guvernul pregateste concedieri si taieri de salarii in sectorul bugetar DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Alexandrescu, USR: Guvernul pregateste concedieri si taieri de salarii in sectorul bugetar DOCUMENT

Guvernul PSD-ALDE pregateste concedieri si taierea salariilor din sectorul public. Masurile fiscale si economice inconstiente adoptate de catre guvernarea PSD-ALDE in ultimii doi ani, sub obladuirea infractorilor Liviu Dragnea si Darius Valcov, au creat o criza bugetara majora, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu, argumentand, cu documente, intentia de reducere a cheltuielilor. continuă pe Adevărul

Teodorovici reactioneaza la acuzatia ca Guvernul pregateste concedieri si taierea salariilor in sectorul public: Avem bani, dar daca sunt cheltuieli care pot fi ajustate, de ce sa nu se faca acest lucru? (VIDEO)

Cineva incearca intr-un mod jalnic sa aduca aceasta discutie pe tapet - asa a reactionat Eugen Teodorovici, intrebat daca Ministerul Finantelor a trimis tuturor institutiilor publice o notificare prin care.

VLAD ALEXANDRESCU, SENATOR USR: Guvernul PSD-ALDE pregateste concedieri si taierea salariilor din sectorul public

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, a postat astazi pe pagina personala de Facebook un document care arata ca Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale.

Guvernul pregateste o schema de ajutor de stat, de 250 milioane lei, pentru instalarea unor statii de incarcare a masinilor electrice

Instalarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice nu s-a dovedit a fi o activitate economica profitabila, avand in vedere ca, la momentul de fata, doar 1. 200 de vehicule electrice sunt inmatriculate in Romania conform Registrului Auto Roman), se arata intr-un document guvermantal. De aceea, Guvernul vrea sa aprobe, in sedinta de miercuri, un memorandum privind o schema de sprijin de 250 de milioane de lei pentru instalarea acestor statii de incarcare, pe soselele din Romania si in orase.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )