Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatiile pentru protectia consumatorilor il sustin pe senatorul PSD Daniel Zamfir la sefia ASF

Adevărul Adevărul,
Asociatiile pentru protectia consumatorilor il sustin pe senatorul PSD Daniel Zamfir la sefia ASF

Un grup de organizatii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protectia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare solicita Parlamentului, printr-o scrisoare deschisa, o resetare completa a activitatii ASF, in primul rand la nivelul conducerii acesteia, pentru care il sustin pe senatorul PSD Daniel Zamfir. continuă pe Adevărul

SENATORUL PSD DANIEL ZAMFIR, CANDIDAT LA SEFIA AUTORITATII DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: ASF sta pe un butoi de pulbere

Zamfir: Aceasta institutie plina de scandaluri si care nu isi face datoria, practic, nu exista * Senatorul PSD: Parlamentul va decide, in urmatoarele saptamani, cine va fi seful ASF Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) sta pe un butoi de publere, este de parere senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir, candidat din partea social-democratilor la pre and 172;se and 172;dintia institutiei de control.

Protectia Consumatorilor a amendat cu 20 de mii de lei doua piete din Targoviste

Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au amendat cu o suma totala de 20. 000 de lei operatori economici care administreaza doua piete agroalimentare din Targoviste, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

Senatorul Zamfir - sustinut la sefia ASF de sindicate, patronate si consumatori

Atat consumatorii de servicii financiare, cat si sindicatele si patronatele il sustin pe senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )