Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisarul european Corina CRETU, mesaj DUR catre PSD: DEZASTRU in absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului (FOTO)

B1 B1,
Comisarul european Corina CRETU, mesaj DUR catre PSD: DEZASTRU in absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului (FOTO)

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat graficul care arata rata de absorbtie a fondurilor UE destinate combaterii somajului tinerilor intre 18 si 25 de ani, pe tari, la nivelul. continuă pe B1

Comisarul european Corina Cretu: Romania va primi 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, in perioada 2021-2027

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a anuntat ca, in propunerea Comisiei Europene, Romania are prevazuta o alocare de 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, pentru perioada.

DESI COMISARUL EUROPEAN CORINA CRETU ESTE NEMULTUMITA, Ministrul Fondurilor Europene raporteaza realizari marete

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene si ministru interimar al Transporturilor, a prezentat, ieri, situatia proiectelor derulate cu finantare de la bugetul UE. Ministrul de resort s-a declarat multumit de gradul de absorb-tie a acestor fonduri, de gradul de contractare, de valoarea platilor efectuate si de proiectele depuse pe noi linii de finantare.

Schimb de replici acide intre Corina Cretu si Rovana Plumb: Probabil nu a primit aprobare de la partid / Doamna comisar ar trebui sa explice...

Comisarul european Corina Cretu a declarat, miercuri, ca a facut foarte multe lucruri pentru evitarea dezangajarii europene, precizand ca probabil, ministrul Rovana Plumb nu a amintit, in conferinta sa de.

Corina Cretu: Romania va avea o alocare mai mare in perioada 2021-2027

Romania - alaturi de Bulgaria, Grecia, Spania, Italia si Finlanda - vor avea aloc[ri mai mari fata de actuala perioada de programare, a informat marti comisarul european Corina Cretu, exprimandu-si speranta ca Acordul asupra Cadrului Financiar Multi-Anual 2021-2027 va fi aprobat pe perioada presedintiei Romaniei.

Romania a atras doar un sfert din banii pusi la dispozitie de UE. Rovana Plumb: Nu am pierdut niciun euro

Romania nu a reusit sa atraga decat un sfert din banii europeni pusi la dispozitie de Bruxelles pentru perioada 2012-2020, informeaza stirileprotv. ro. Comisarul european Corina Cretu a declarat ca Romania.

GRAFIC Corina Cretu dezvaluie dezastrul din absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat miercuri un grafic al modului cum au accesat tarile UE banii europeni pentru compaterea somajului tinerilor, care arata ca Romania este pe ultima pozitie, cu un procent minuscul, in conditiile in care tara de pe penultimul loc, Grecia, are un procent ce se apropie de 50%.

Corina Cretu: Romnia ar putea avea un buget pentru politica de coeziune cu 8 la suta mai mare pentru pentru perioada 2021 - 2027

Romania ar putea avea, potrivit propunerii Comisiei Europene, un buget pe politica de coeziune, pentru perioada 2021 - 2027, cu 8% mai mult fata de intervalul 2014 - 2020, respectiv de 31 miliarde de euro, a anuntat marti, pe Facebook, Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Victor Ponta dezvaluie cine ar fi un bun candidat la prezidentiale: E cam de vreo 10 ori mai social-democrata, mai pesedista decat Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca si-ar dori ca actualul comisar european Corina Cretu sa candideze pe listele formatiunii sale la alegerile europarlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )