Libnet.ro
UNICEF

00:07

DOCUMENT Ponta sustine ca Ordonanta privind Fondul Suveran de Investitii este neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Ponta sustine ca Ordonanta privind Fondul Suveran de Investitii este neconstitutionala

Fostul premier Victor Ponta avertizeaza, cu documente, ca ordonanta adoptata ieri de Guvern, privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, si ca liderul PSD Liviu Dragnea a avut grija sa nu-i apara semnatura nicaieri, el doar instigandu-i pe altii sa-si asume responsabilitatea acestei ordonante, un atac asupra economiei nationale. continuă pe Adevărul

Guvernul va stabili ce companii vor face parte din Fondul Suveran de Investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane, urmand ca Executivul sa stabileasca si companiile care vor face parte din el.

Basescu, despre Fondul Suveran: Ce au facut Dancila, Teodorovici si Dragnea se numeste jaf

Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, considerata deja neconstitutionala de mai multe personalitati ale economiei romanesti, este cea mai mare samavolnicie impotriva Romaniei, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum.

VICTOR PONTA, NOI DEZVALUIRI: Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

ACTUALIZARE: Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf din avutia Romaniei Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca OUG privind aprobarea cadrului legal de infiintare a fondurilor suverane de investitii ridica probleme de constitutionalitate si adauga ca prin crearea acestor fonduri se are in vedere realizarea mai multor obiective contrare intereselor strategice ale Romaniei. ------ Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

Orban: Fondul Suveran de Investitii, cea mai mare escrocherie post-revolutionara

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat astazi, la Arad, ca ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) pregateste cea mai mare escrocherie post-revolutionara prin punerea sub control politic a tuturor companiilor de stat, el mentionand ca liberalii se opun acestui fond.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran

Guvernul a adoptat, astazi, Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), care ar urma sa aiba o capitalizare de circa 9 miliarde de lei. Ulterior, vor fi stabilitate si companiile care intra in Fond, a anuntat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Traian Basescu: Fondul Suveran de Investitii, actiunea ticaloasa de jefuire a tarii prin lege de catre PSD

Infiintarea Fondului Suveran de Investitii este un jaf la adresa romanilor, este de parere Traian Basescu. Fostul presedinte ataca Guvernul PSD aratand ca actiunea ticaloasa a Viorica.

Document. Victor Ponta arata ca Guvernul a adoptat OUG pentru Fondul Suveran desi stia ca e neconstitutionala

Fostul premier PSD Victor Ponta a publicat vineri dimineata un document prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza Guvernul ca ordonanta de urgenta pentru constituirea Fondului Suveran este neconstitutionala. Cu toate acestea, OUG a fost.

Documet. Victor Ponta arata ca Guvernul a adoptat OUG pentru Fondul Suveran desi stia ca e neconstitutionala

Fostul premier PSD Victor Ponta a publicat vineri dimineata un document prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza Guvernul ca ordonanta de urgenta pentru constituirea Fondului Suveran este neconstitutionala. Cu toate acestea, OUG a fost.

Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )