Libnet.ro
UNICEF

20:30

Economica.net: Cumatrul lui Liviu Dragnea, cel mai profitabil latifundiar de pe terenul statului

Adevărul Adevărul,
Economica.net: Cumatrul lui Liviu Dragnea, cel mai profitabil latifundiar de pe terenul statului

Sorin Paul Stanescu, nasul de cununie al lui Valentin Dragnea, fiului fostului lider al PSD Liviu Dragnea, este cel mai profitabil latifundiar de pe terenurile statului, arata calculele realizate de Economica. net. continuă pe Adevărul

Consilieri din judetul Teleorman cer retragerea titlului de cetatean de onoare dat lui Liviu Dragnea

Sase consilieri locali din orasul Turnu Magurele, judetul Teleorman, cer retragerea titlului de cetatean de onoare conferit de administratia locala lui Liviu Dragnea cu mai bine de zece ani in urma, transmite Mediafax.

Cine e omul pe care Liviu Dragnea l-a lasat sa o supravegheze pe Irina Tanase. Au fost surprinsi, recent

Iubita lui Liviu Dragnea este supravegheata in permanenta de un om ales special de fostul lider social-democarat, dupa ce a intrat in inchisoare pentru instigare la trafic de influenta. Este vorba chiar despre soferul pe care Dragnea il avea in libertate si care acum trebuie sa se asigure ca Irina Tanase este tot timpul in .

Cel mai nou si mai avansat avion de lupta si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale! Lightning F-35B a survolat pe cerul Levantului (VIDEO)

Ministerul Apararii din Regatul Unit a confirmat ca cel mai nou si cel mai avansat avion de lupta, Lightning F-35B, si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale, relateaza defenseromania. ro.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

Raport GRECO: Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate fi inselatoare Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate conduce la subestimarea necesitatii unor masuri de combatere a practicilor de coruptie, releva raportul anual publicat marti de Grupul de state impotriva coruptiei GRECO), organismul anticoruptie al Consiliului Europei. Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari, de fapt, nicio astfel de recomandare nefiind implementata aici.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Ifo: increderea intreprinzatorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Increderea oamenilor de afaceri din Germania a scazut, luna aceasta, la cel mai redus nivel din noiembrie 2014 pana in prezent, conform unui sondaj Ifo, anunta Reuters.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )