Libnet.ro
UNICEF

05:00

Eugen Teodorovici, BAGAT in sedinta de Liviu Dragnea, la o zi dupa anuntul DUR al lui Tariceanu (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici, BAGAT in sedinta de Liviu Dragnea, la o zi dupa anuntul DUR al lui Tariceanu (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost convocat de urgenta de Liviu Dragnea. Cei doi s-au intalnit, joi, in biroul e la Parlament al liderului PSD. Potrivit B1 TV, Teodorovici da explicatii. continuă pe B1

Un nou RAZBOI in PSD: Atac la adresa lui LIVIU DRAGNEA dupa ce a cedat NERVOS

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a comentat reacia nervoasa a lui Liviu Dragnea cand a fost intrebat despre o lege adoptata recent, privind executarea pedepsei la domiciliu. Plesoianu a spus ca si-ar fi dorit.

Liviu Dragnea amana CEx-ul PSD

Se amana Cex-ul anuntat pentru saptamana aceasta. Liviu Dragnea pare sa fi disparut fix in ziua in care trebuia sa fie sedinta in care trebuia sa se fixeze Comiterul Executiv. Neoficial, sedinta era.

Negocieri dure in PSD inainte de CEx. Ce face Liviu Dragnea

Negocieri de ultima ora in PSD. Liviu Dragnea nu convoaca sedinta CEX pana nu se asigura ca are votul liderilor din teritoriu. Asa ca negociaza de la om la om. Surse spun ca Dragnea vrea sa propuna.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

Liviu Dragnea continua sa se ascunda de comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu. Dupa ce, in vara, a fost acuzat de catre criticii din PSD ca a refuzat sa ii raspunda la telefon, acum.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Politic show: Ca pe vremea lui Ceausescu: Ode conducatorului iubit, Liviu Dragnea; Ce glume a facut Adrian Vancica pe seama Elenei Udrea cnd a vazut-o n public la un spectacol; Cine minte: Tariceanu sau Lazar?

Ministrul Tudorel Toader a postat pe Facebook fotografii de la nunta fiului sau. Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a avut sambata un. Dragnea se enerveaza din ce in ce mai des pe jurnalisti. Raspunde ironic si jignitor. Liviu Dragnea se enerveaza din ce in ce mai des cand.

Avertisment pentru Liviu Dragnea: Zilele lui in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate

Zilele lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate, iar votul la motiunea simpla pe Justitie arata acest lucru, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, Raluca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )