Libnet.ro
UNICEF

10:15

FLORIN CITU: Presedintii de consilii judetene sustinuti de PSD au bani de salarii, dar nu vor sa plateasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Presedintii de consilii judetene sustinuti de PSD au bani de salarii, dar nu vor sa plateasca

Consiliile judetene mai au pana la finalul anului inca 514 milioane lei de folosit si nu exista niciun motiv pentru a nu plati salariile, a declarat astazi ministrul Finantelor, Florin Citu, care a acuzat presedintii de consilii judete sustinuti de PSD ca au bani, dar nu vor sa-i dea. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu acuza presedintii de consilii judetene sustinuti de PSD ca au bani de salarii, dar nu vor sa dea

Consiliile judetene mai au pana la finalul anului inca 514 milioane lei de folosit si nu exista niciun motiv pentru a nu plati salariile, a declarat miercuri ministrul Finantelor, Florin Citu, care a acuzat presedintii de consilii judete sustinuti de PSD ca au bani, dar nu vor sa-i dea.

Florin Citu: ,,Consiliile judetene mai au 514 milioane lei, deci au bani de salarii

Consiliile judetene mai au pana la finalul anului inca 514 milioane lei de folosit si nu exista nici.

Florin Citu da vina pe Consiliile Judetene conduse de PSD: Sunt bani, nu vor sa ii dea

Ministrul de Finante Florin Citu i-a acuzat, miercuri, pe liderii Consiliilor Judetene conduse de PSD ca sunt responsabili de situatiile in care lucratorii din serviciile sociale nu si-au primit salariile.

Florin Citu: Foarte multi presedinti de Consilii Judetene si-au batut joc de banii pe care i-au primit de la Ministerul de Finante. Exista bani, nu vor sa-i dea. Acest lucru trebuie sa se opreasca (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza ca foarte multi presedinti de Conislii Judetene din Romania si-au batut joc de banii pe care i-au primit de la Guvern. intr-o declaratie de presa pe care a su.

Florin Citu prezinta sursele de finantare pentru Programul de guvernare al PSD

Ministrul Finantelor, Florin Citu, pezinta sursele de finantare ale Programului de guvernare al PSD si sustine ca formatiunea are un acord negociat cu FMI inca din 2019. Potrivit lui Citu, in 2021 , PSD ar imtroduce 261 de modificari ale Codului fiscal si ar introduice noi taxe. in 2022, potrivit lui Citu, PSD ar opera 236 de modificari la Codul Fiscal, conform News. ro.

FLORIN CITU: in fiecare luna a acestui an PNL s-a imprumutat mai iefttin decat se imprumuta, in perioada de crestere economica PSD-ul anul trecut

Florin Citu, ministrul finantelor publice, a sustinut astazi o declaratie de presa in care a asigurat romanii ca un nou lockdown nu va exista deoarece nu este fezabil din punct de vedere economic, iar momentan, planul de guvernare al PNL urmareste stabilirea independentei financiare a tarii noastre. Totodata, el a declarat ca agentiile de rating sustin revenirea economiei in trimestrul al treilea, revenire in V, pe care ministrul a sustinut-o de la inceput.

Razboi PNL-PSD. Florin Citu: Au trecut deja multe ore bune de cand al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze public, ca pe Ceausescu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat ca e socat dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi indemnat populatia sa-l linseze public, ca pe dictatorul Nicolae Ceausescu.

Florin Citu, ministrul Finantelor, a luat la bani marunti programul de guvernare PSD

Florin Citu este convins ca programul de guvernare propus de PSD inaintea alegerilor parlamentare di.

Florin Citu: PSD-ul a pregatit taxe si suprataxe pentru toate sectoarele din economie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat, duminica, prin intermediul unei postari de Facebook,ca PSDaintrodus o noua Ordonanta de Urgenta, care va intra in vigoare la 1 ianuarie si va.

FLORIN CITU, DESPRE DECLARATIA LUI MARCEL CIOLACU: Al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze ca pe Ceausescu, astept sa-ti ceri scuze

Ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a declarat socat de declaratia facuta de Marcel Ciolacu, luni seara, la TVR. El si-a exprimat opinia despre comentariile presedintelui PSD printr-o postare pe Facebook.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )