Libnet.ro
UNICEF

15:30

Florin Citu: Exclud varianta unui acord international cu FMI (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Exclud varianta unui acord international cu FMI (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat, luni dimineata, ca exclude varianta unui acord cu Fondul Monetar International. Liberalul a respins acuzatiile PSD ca ar exista discutii cu FMI si a punctat ca. continuă pe B1

Florin Citu: Exclud varianta unui acord international cu FMI (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat, luni dimineata, ca exclude varianta unui acord cu Fondul Monetar International. Liberalul a respins acuzatiile PSD ca ar exista discutii cu FMI si a punctat ca.

Florin Citu: Exclud varianta unui acord cu FMI

Florin Citu, ministrul Finantelor, a spus luni ca exclude varianta unui acord cu FMI. Daca ai castigat increderea pietei si investitorilor poti sa finantezi un deficit mare fara ajutorul institutiilor financiare internationale. Nu exista aceste discutii, a spus el.

Florin Citu: Exclud varianta unui acord cu FMI. Va creste punctul de pensie in fiecare an

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca exclude varianta unui acord cu FMI, necesarul de finantare pentru acest an fiind acoperit aproape integral. El a dat asigurari ca punctul de pensie va creste in fiecare an.

Ministrul de Finante exclude ideea unui acord cu FMI, intrucat Romania nu are nevoie de el

Ministrul de Finante, Florin Citu, exclude ideea unui acord cu FMI, intrucat Romania nu are nevoie d.

FLORIN CITU: Exclud un acord cu Fondul Monetar International

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat ca exclude varianta unui acord cu Fondul Monetar International, precizand ca dupa ce a fost castigata increderea pietei internationale se poate finanta un deficit mare fara sa fie nevoie de ajutorul institutiilor financiare, scrie News.

Florin Citu promite ca vor creste veniturile bugetare anul viitor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a venit cu vesti bune pentru bugetari, luni, la bilantul unui an de guvernare.

Florin Citu: Nu crestem taxele. E o manipulare ordinara marca PSD Nu vad de ce salariile demnitarilor n-ar trebui sa fie plafonate si anul viitor

Florin Citu, ministrul Finantelor, a insistat, din nou, ca nu va creste taxele de la anul, asa cum fals sustine PSD. Citu a afirmat ca declaratiile liderilor social-democrati despre intentiile liberalilor.

Florin Citu a prezentat bilantulla un an de mandat: A trebuit convingem investitorii straini, agentiile de rating siComisia Europeana ca suntem responsabili si nu vom face ce au facut ceilalti inaintea noastra (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, bilantul primului sau an de mandat. intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o luni dimineata, Citu a declarat ca in ultimele luni, eforturile in.

FLORIN CITU: Masurile anuntate de PSD vor avea un impact devastator asupra romanilor

Florin Citu a afirmat ca masurile propuse de PSD vor avea un impact devastator asupra romanilor si vor duce la cresterea inflatiei cu 2,4%, a ROBOR la 6% si a pretului la combustibil la 6 lei pe litru.

Florin Citu anunta ca anul viitor vor continua majoritatea masurilor - somaj tehnic, amanarea platii ratelor - chiar daca poate nu in aceeasi forma

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, ca unele masuri luate de Guvern, cum ar fi somajul tehnic, IMM Invest sau amanarea platii ratelor, au functionat anul acesta si ca vor putea continua anul viitor, dar poate nu vor avea aceeasi forma.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )