Libnet.ro
UNICEF

13:45

GELU DIACONU, FOST SEF ANAF: Masurile din proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GELU DIACONU, FOST SEF ANAF: Masurile din proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD

Scaderi la Transporturi, Educatie, Cercetare, Economie, Agricultura, Mediul de Afaceri, bani mai multi pentru Finante, Administratie si SRI * Teodorovici: Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere precum Transporturi, Sanatate sau Educatie Masurile prevazute in proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD, este de parere Gelu Diaconu, fost sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

VladimirBelis, fost sef INML, despre psihopatul Gheorghe Dinca: Trebuie recurs la metode specifice pentru a-l face sa vorbeasca

VladimirBelis, fost sef INML, a declarat pentru Antena 3 ca anchetatorii ar trebui sa recurgala metode specifice pentru a-l face pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Cateodata iifaci sa.

Fost sef INML, despre diferenta dintre Gheorghe Dinca si Ion Rimaru

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Despre legatura cu criminalul Ion Rimaru, Vladimir Belis spune ca diferente.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase! Vladimir Belis, fost sef al INML, da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. DIICOT aanuntat oficial ca probele preluate din curtea lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )