Libnet.ro
UNICEF

20:17

Impozitarea bacsisului primeste unda verde de la Senat. Senator: PSD introduce o noua taxa

Adevărul Adevărul,
Impozitarea bacsisului primeste unda verde de la Senat. Senator: PSD introduce o noua taxa

Senatul a adoptat miercuri propunerea legislativa a lui Eugen Teodorovici care prevede impozitarea bacsisului si evidentierea sumei pe bonul fiscal. continuă pe Adevărul

Huawei primeste unda verde sa intre pe piata germana, la presiunea lui Merkel. Germania intra pe o noua traiectorie divergenta fata de SUA

La presiunile Cancelariei conduse de Angela Merkel, Germania renunta la interzicerea tehnologiei mobile chineze, astfel ca Huawei va putea furniza componente pentru intreaga retea germana 5G, potrivit.

Q Magazine: Fraude cu deseuri. Fost senator PSD cu mainile murdare

Firma SUPERCOM, detinuta de Ilie Ciuclea, fost senator PSD, este acuzata ca transporta ilicit deseurile colectate din sectorul 2 al Capitalei, si ca le arunca pe campurile din judetul Ilfov si din judetul C?.

Un fost senator PSD este acuzat ca noaptea arunca deseuri din Capitala pe campuri din Ilfov si Calarasi

Fostul senator PSD Ilie Ciuclea este acuzat ca firma sa, SUPERCOM, transporta deseuri colectate din Sectorul 2 al Capitalei si le arunca cu ajutorul a doua contracte fictive pe campurile din judetul Ilfov si Calarasi. O investigatie realizata de Q Magazine scoate la iveala cum s-au organizat pe sub mana licitatiile pentru serviciile de salubritate, legatura lui Ciuclea cu conducerea Sectorului 2 precum si pericolul la care sunt supusi locuitorii.

E oficial! Proiectul de lege al lui Teodorovici pentru impozitarea bacsisului a fost adoptat de catre Senat

Senatul a adoptat, miercuri, propunerea legislativa initiata de ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, prin care bacsisul incasat de la clienti in cazul serviciilor de restaurant sau bar este.

Senatul a adoptat propunerea lui Teodorovici privind impozitarea bacsisului. Ministrul demis al Finantelor vrea ca acesta sa fie evidentiat distinct pe bonul fiscal

Evidentierea distincta bacsisului incasat de la clienti pe bonul fiscal este tot mai aproape sa devina realitate, dat fiindca Senatul a adoptat propunerea legsilativa initiata de Eugen Teodorovici, ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )