Libnet.ro
UNICEF

12:01

Scrisoarea lui Mugur Isarescu catre Liviu Dragnea. De ce nu sustine BNR proiectul de repatriere a aurului

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea lui Mugur Isarescu catre Liviu Dragnea. De ce nu sustine BNR proiectul de repatriere a aurului

Guvernatorul Bancii Nationale i-a trimis o scrisoare lui Liviu Dragnea, prin care ii explica de ce nu sustine proiectul prin care presedintele PSD si senatorul Serban Nicolae au propus repatrierea rezervei de aur a Romaniei. continuă pe Adevărul

Scrisoarea lui Mugur Isarescu catre Liviu Dragnea. De ce nu sustine BNR proiectul de repatriere a aurului

Guvernatorul Bancii Nationale i-a trimis o scrisoare lui Liviu Dragnea, prin care ii explica de ce nu sustine proiectul prin care presedintele PSD si senatorul Serban Nicolae au propus repatrierea rezervei de.

EXCLUSIV Scrisoarea lui Isarescu in problema aurului: BNR nu poate sustine propunerea legislativa (...) si nici nu poate accepta integral propunerile primite de la domnul senator Serban Nicolae

Intr-o scrisoare semnata de Guvernatorul Bancii Centrale Mugur Isarescu, acesta atrage atentia asupra multiplelor incalcari ale legislatiei europene, in cazul in care proiectul privind aducerea in tara a aurului tinut la Banca Angliei ar deveni lege. Marti, Comisia de Buget, finante si banci a Camerei Deputatilor a emis un raport favorabil, cu amendamente, pe proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca BNR sa repatrieze aurul depozitat de Romania in strainatate.

Mugur Isarescu, mesaj transant despre aderarea la zona euro

Aderarea la zona euro nu este un panaceu, nu rezolva automat problemele unei economii, ba poate chiar sa le agraveze, a afirmat marti guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la prezentarea Raportului de fundamentare a.

Noi informatii in procesul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD spune totul despre dosarul angajarilor fictive: E un dosar politic si timpul imi va da dreptate

Update:Liviu Dragnea a dat declaratii in fata judecatorilor cu privire la dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD sustine ca nu a facut presiuni asupra nimanui si este total nevinovat. Nu am.

Liviu Dragnea, declaratii in procesul angajarilor fictive: Nu am incredere in DNA si nu raspund la intrebarile puse de DNA

Liviu Dragnea face dezvaluiri pe banda rulanta in procesul angajarilor fictive. Liderul PSD sustine ca nu are incredere in DNA si in intrebarile puse de reprezentantii institutiei. Nu-mi aduc.

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

Decizie de ultim moment pentru Liviu Dragnea. Ce a decis instanta

Judecatorii au decis sa amane procesul lui Liviu Dragnea pentru 20 mai, data la care a fost decis un nou termen. Ceea ce se anunta a fi ultimul termen in procesul lui Liviu Dragnea a devenit, dupa ziua de luni, un posibil penultim termen. Judecatorii au decis sa mai stabileasca o sedinta de dezbateri pe [] .

VIDEO LIVETEXT Procesul lui Liviu Dragnea este in desfasurare / Seful PSD, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la inalta Curte / Trei persoane, duse la audieri

Mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea s-au adunat in fata Curtii Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. -----------------UPDATE 13:55 Liviu Dragnea se declara din nou nevinovat, in instanta. 13:54 incepe audierea lui Liviu Dragnea12:39 Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecatoare din complet, a fost respinsa ca nefondata. 11:27 Sedinta se suspenda pentru jumatate de ora, dupa ce un avocat a cerut recuzarea unui judecator.

LIVIU DRAGNEA VA FI AUDIAT DIN NOU: Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman are loc luni, cand Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ar urma sa fie audiat din nou.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: astazi este sentinta finala si ar putea ajunge dupa gratii

Tertipurile lui Dragnea s-au epuizat, iar astazi va ajunge in fata instantei supreme din stat pentru a afla sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Procesul lui Liviu Dragnea este programat sa inceapa astazi de la ora 11:00. Seful PSD a fost deja condamnat cu executare la trei ani de inchisoare, dar a facut apel la [] .

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )